Primarul Toma, la intrunirea berarilor: "Ursus se implica in toate proiectele importante de dezvoltare a orasului nostru"

Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 14:20
76 citiri
Un numar important de oficialitati buzoiene a fost prezent, marti seara, la Bucuresti, unde berarii romani au organizat o intrunire din seria "Berea face cinste Romaniei". Printre invitati s-au numarat vicepremierul Marcel Ciolacu, primarul Constantin Toma, precum si mai multi parlamentari de Buzau.

,,Intr-o companie selecta a celor mai importanti jucatori din industria berii din Romania, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, a avut loc o intrunire pe tema *Berea face cinste Romaniei*. Alaturi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau