Raed Arafat vine saptamana viitoare la Buzau, pentru a inmana Drapelul de Lupta Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Neron Lupascu"

Sursa: Adevarul
Joi, 08 Septembrie 2016, ora 12:30
74 citiri
Secretarul de Stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, este asteptat, sambata viitoare, la Buzau, la evenimentele prilejuite de sarbatorirea a 168 de ani de la Batalia din Dealul Spirii si a Zilei Pompierilor din Romania. In cadrul manifestarilor, oficialul va inmana Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Neron Lupascu" al judetului Buzau Drapelul de Lupta.
Activitatile prilejuite de Ziua Pompierilor vor debuta duminica si se vor intinde pe tot parcursul saptamanii. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.