Reprezentantii Avocatului Poporului vin joi la Buzau

   

Expertii institutiei se vor afla la sediul Prefecturii, intre orele 10,00si 14,00

Joi, 24 iulie, expertii Biroului Teritorial Ploiesti al Avocatul Poporului

se vor deplasa, din nou, la Buzau, pentru a-i primi in audienta pe cetatenii care doresc sa li se adreseze cu diferite probleme ce tin de competenta institutiei.

Astfel, intre orele 10,00si 14,00, acestia se vor afla la sediul Prefecturii, pentru a acorda audiente si a primi petitii din partea buzoienilor. Pentru a fi primiti in audienta, petentii nu au nevoie de programare prealabila, iar cererile adresate institutiei sunt scutite de taxa de timbru. Pentru ca problemele lor sa poata fi mai usor rezolvate, buzoienii sunt sfatuiti sa prezinte si documentele referitoare la acestea.

De asemenea, petitia trebuie sa cuprinda informatii complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate - nume, prenume, domiciliu -, drepturile si libertatile incalcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamata, dovada intarzierii sau refuzul administratiei publice de a solutiona cererea, mentiunea obligatorie - daca petitia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instantei judecatoresti sau daca a format obiectul unei judecati - precizarea autoritatilor publice care au fost sesizate anterior. Totodata, la cerere se anexeaza actele doveditoare, in copie.In audienta se poate prezenta orice persoana care se considera nedreptatita de o autoritate publica, cu exceptia celei judecatoresti.
Marti, 22 Iulie 2014, ora 00:07
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
Un procuror buzoian la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, marti, validarea rezultatelor concursului ...
Ocuparea unui loc de parcare rezervat va poate costa pana la 2.500 lei
Zilnic, Politia Locala Buzau, prin serviciile Circulatie si Disciplina Rutiera, Ordine si Liniste ...
Agenti de paza prinsi in serviciu in haine de oras
Zeci de agenti de paza au fost verificati saptamana trecuta de politisti impreuna cu jandarmi, iar ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor