Semnele care indica instalarea asteniei de toamna. "Nu mai suntem la fel de vioi ca in toiul verii. Remediile sunt mereu aceleasi"

Sursa: Adevarul
Duminica, 15 Octombrie 2017, ora 04:06
66 citiri
Aveti dureri de cap, senzatie de oboseala si simtiti ca nimeni nu va intra in voie? De vina ar putea fi astenia de toamna, ce aduce mai multe modificari la nivelul organismului. Potrivit studiilor, una din zece persoane sufera de astenia de toamna. Odata cu venirea toamnei, ne simtim mai tristi, lipsiti de vlaga, depresivi si chiar mai lenti. Astenia de toamna exista si ne afecteaza mai mult decat de dam seama, spun psihiatrii. Astenia de toamna este in general provocata de dificultatea de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.