Teodor Atanasiu: "Consilierii municipali vor promova un proiect de hotarare pentru construirea de trotuare in Zona Industriala" (P)

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 05:15
79 citiri
Liberalii buzoieni iau atitudine fata de problemele cu care se confrunta, zilnic, buzoienii care muncesc in Zona Industriala a municipiului si propun solutii pentru imbunatatirea conditiilor in care ajung la serviciu angajatii companiilor din respectivul perimetru, angajati care apeleaza la serviciile transportului in comun.

Astfel, liberalii spun, prin vocea prim-vicepresedintelui PNL Teodor Atanasiu, candidat al organizatiei buzoieni pentru Senat, ca este prioritara amenajarea unor trotuare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau