Teodor Atanasiu (P.N.L.): "Vom dubla salariile medicilor, incepind cu iulie 2017, iar asistentii medicali vor avea cresteri anuale de circa 20%!"

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 18:18
62 citiri
Politica PNL pentru refacerea sistemului sanitar va pune accent pe respectul fata de personalul medical si protejarea pacientului, toate acestea fiind completate de investitii majore in infrastructura.
Pentru reforma din sanatate din Romania sunt esentiale mai multe prioritati, sustine vicepresedintele Senatului, Teodor Atanasiu, candidat PNL pe primul loc pe lista senatoriala a liberalilor buzoieni. "Este cunoscut faptul ca o buna parte din personalul medical a ales sa plece in mediul privat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.