Triumf total pentru cele doua echipe buzoiene participante in Liga a 2-a de futsal, la turneul 4 al campionatului, pe care l-au organizat simbata si duminica la Sala Sporturilor.

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 18:17
43 citiri
Si Fortius, si Luceafarul au cistigat ambele partide sustinute in cadrul etapelor a 7-a si a 8-a, baietii lui Gheorghe Hahaianu iesind in evidenta cu un incredibil 23-0 (!) administrat brasovenilor de la Blue Angel Cristian, in primul meci. Tot la scor a fost si cea de-a doua victorie, 9-3 cu Bukovina Vicov. Doua victorii frumoase si pentru Luceafarul, care a trecut in primul meci de United 2 Galati, cu 4-3 si in al doilea cu 5-4 de Inter Gheorghieni. Dupa turneul de la Buzau, Fortius a urcat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.