USR: ,,Delegatia USR-PLUS a facut diferenta la numirea Laurei Codruta Kovesi ca procuror-sef al Parchetului European" (P)

Luni, 23 Septembrie 2019, ora 03:00
136 citiri
Delegatia Aliantei USR-PLUS in Parlamentul European a facut diferenta care a condus la votul pozitiv de joi pentru numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Parchetului European! De azi, candidata din Romania are cale libera pentru a ocupa una dintre cele mai importante pozitii in Uniunea Europeana. In Comitetul Reprezentantilor Permanenti ai guvernelor statelor membre pe langa Uniunea Europeana (COREPER) s-a dat votul pozitiv si decisiv pentru numirea fostei sefe a DNA, dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau