VIDEO Afacerea fermierului care s-a facut "cioban" de rame si obtine un produs exceptional: "Este cel mai complex ingrasamant descoperit de om"

Sursa: Adevarul
Marti, 13 Februarie 2018, ora 17:53
287 citiri
Un fermier din localitatea buzoiana Vadu Pasii a investit intr-o afacere rara in Romania: cresterea ramelor. Mai precis, buzoianul spala pamantul in care se afla vietuitoarele, iar humusul produs de rame reprezinta ingredientul esential din ingrasamantul ecologic pe care-l obtine la capatul procesului. Nu este o afacere pentru oricine, mai ales pentru cei cu stomacul gol. Pe fermierul Viorel Radulescu, mirosul si aspectul ramelor nu il tin departe de ciudata crescatorie din spatele casei. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.