VIDEO Crescator roman de vite, despre studiul care arata ca vacile vorbesc intre ele: "Care sunt bolnave, balonate, au un muget mai gros, ca un om suparat"

Sursa: Adevarul
Luni, 27 Ianuarie 2020, ora 14:44
65 citiri
Un studiu realizat de Universitatea din Sydney arata ca vacile isi folosesc mugetul pentru a-i ajuta sa mentina contactul cu efectivul si sa exprime emotie, imperechere sau suferinta. Ingrijitorii cirezilor de la noi au auzit si ei despre descoperirea australienilor. La 62 de ani, Ion Serbanica, din Cilibia, ingrijeste vaci de cand se stie. A ajuns sa creada ca le intelege fiecare gest si muget. Cand sunt tacute, inseamna ca au ce le trebuie, apa si mancare. Daca sunt agitate si zgomotoase, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.