VIDEO Cum a pornit scandalul din centrul Buzaului, soldat cu ranirea unui barbat: "I-am zis ca parfumul pe care mi l-a vandut nu a fost original"

Sursa: Adevarul
Vineri, 14 Septembrie 2018, ora 22:54
77 citiri
In urma audierilor, barbatul de 41 de ani, care ar fi injunghiat un altul de 45 de ani, a fost pus sub control judiciar. Cel care alaturi de fiul si nepotul sau ar fi atacat un barbat aflat la o terasa cu mai multe lovituri de cutit pledeaza nevinovat si sustine ca el ar fi fost victima barbatului de 45 de ani. Suspectul principal in cazul agresiunii de joi seara a fost prezentat la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau cu propunere de arestare preventiva, sub acuzatia de tentativa de omor. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.