VIDEO Grindeanu, la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze descoperit in ultimii 30 de ani: "Ar asigura independenta energetica a tarii 2-3 ani"

Sursa: Adevarul
Vineri, 12 Mai 2017, ora 10:33
64 citiri
Premierul Sorin Grindeanu si ministrul Energiei, Toma Petcu, insotiti de liderul PSD, Liviu Dragnea, au participat vineri la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze naturale descoperit de statul roman in ultimii 30 de ani, la Caragele, in judetul Buzau. UPDATE "Am tinut azi sa vin aici si cu alti colegi din Guvern, la aceasta noua exploatare, pentru ca e una foarte importanta, care se va dezvolta in anii viitori, undeva intre 25 si 27 de miliarde de metri cubi de gaz. E cea mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.