VIDEO Infractiuni simulate in public, pentru a testa spritul civic al buzoienilor, in programul "Saptamanii prevenirii criminalitatii"

Sursa: Adevarul
Luni, 26 Septembrie 2016, ora 16:39
59 citiri
E mai dificil sa descoperi o infractiune, decat sa o previi! Este opinia politistilor care vor organiza saptamana aceasta mai multe actiuni demonstrative in scoli, piete, centre comerciale, dar si pe strazile din oras. Acestea au ca scop combaterea delincventei in randul minorilor, prevenirea furturilor din masini si locuinte, siguranta rutiera. Totodata, vor fi simulate hotii in public, pentru a testa spritul civic al trecatorilor. Actiunile din "Saptamana prevenirii criminalitatii" sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.