VIDEO O buzoianca jura ca vede chipul lui Arsenie Boca pe unul dintre peretii locuintei ei: "Am vrut sa curat peretele, dar a reaparut"

Sursa: Adevarul
Luni, 13 Iulie 2015, ora 16:31
79 citiri
"Minunea", declara Nicoleta Iordache, femeia care spune ca ii vede chipul lui Arsenie Boca, s-a ivit acum cateva zile, dupa ce a adus acasa un tablou cumparat din targ, cu cel supranumit Sfantul Ardealului. "Am venit intr-o dimineata in bucatarie si pur si simplu am vazut asa ceva pe perete. Tremuram toata, nu mai puteam de emotie, m-am sters la ochi, am zis ca nu mai vad. Eu am si promis ca ma duc acolo si eu cand ascultam ca se vorbea de parinte la televizor, pur si simplu plangeam", spune ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.