VIDEO Previziunile meteo baga autoritatile in sedinta. Prefectul Buzaului, Carmen Ichim: "Vom avea o iarna comparabila cu cea din 2012-2013"

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 16:21
101 citiri
Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit, marti, pentru a stabili planul masurilor pentru iarna 2017-2018. A fost necesara organizarea sedintei extraordinare pentru ca, spune conducerea Prefectruii, sunt date care anunta ca am putea trece printr-o iarna grea, asemenea celei din 2012-2013.

Participantii la sedinta de marti, organizata de Prefectura, au stabilit etapele ce trebuie parcurse pana la venirea sezonului rece si a primei zapezi. A fost dispusa verificarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.