VIDEO Romania lucrului prost facut: cum s-a ales praful de doua drumuri asfaltate cu trei ani in urma si cat a costat "distractia"

Sursa: Adevarul
Vineri, 25 August 2017, ora 14:09
116 citiri
Trei ani a rezistat asfaltul de pe doua strazi din comuna Maracineni, vecina municipiului Buzau. In timp ce oamenii acuza ca lucrarea a fost una prost facuta, autoritatile raspund ca de vina este proprietarul unui gater, care ar fi folosit cele doua strazi pentru transportul de busteni. La 100.000 de lei se ridica investitia in reparatii, din bugetul local. In urma cu trei ani, autoritatile locale din Maracineni se laudau cu asfaltarea primelor doua strazi din comuna, in mandatul primarului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.