VIDEO Taranii din Buzau se plang ca sunt impinsi sa-si vanda vacile din grajduri. "Cand ma duc cu lapte la piata, ma izgoneste Politia"

Sursa: Adevarul
Duminica, 15 Aprilie 2018, ora 13:43
101 citiri
Taranii din satele de langa Buzau au ajuns sa isi vanda vacile din grajduri pentru ca nu mai sunt avantajoase. Ii costa foarte mult ingrijirea vitelor iar de pe urma lor nu se aleg cu mare lucru. Se plang ca nu au cui livra laptele, deoarece colectorii de lactate, acolo unde ajung, ofera sume foarte mici, iar la vanzare in oras produsele lor nu pot face concurenta laptelui din supermarketuri. La Maracineni, comuna lipita de municipiul Buzau, sunt numarati pe degete taranii care mai au vaci in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.