Reabilitarea infrastructurii de apa si canalizare in judetul Buzau, proiect de 100 de milioane de euro al Companiei de Apa (foto)

Vineri, 23 Noiembrie 2012, ora 00:00
498 citiri
Compania de Apa a organizat ieri seminarul "Stadiul de implementare a Programului de Investitii Extinderea si Reabilitarea Infrastructurii de Apa si Apa Uzata in judetul Buzau". La eveniment au luat parte reprezentanti ai Guvernului, Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, Ministerului Mediului, Ministerului Finantelor Publice, oficialitati locale si institutii ale mediului.Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial de Mediu 2007 - 2013 Axa Prioritara 1. Valoarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau