Buzoianca Ana Cristina Dumitru, doua reusite la Dance World Cup Romania

   

Doua dansuri, doua reusite.

Ambele bifate de buzoianca Ana Cristina, in weekendul ce a trecut, la un concurs de talie nationala ce ii va asigura participarea peste patru luni in etapa din Portugalia. Este a treia performanta consecutiva realizata de micuta cu ochii albastri pentru care dansul reprezinta cea mai mare pasiune a sa de pana acum.

"Anul acesta ne-am prezentat cu doua dansuri pe doua tematici diferite, cu doua costumatii diferite. Pentru categoria de folclor solo, Ana a dansat Oriental Doll, cu care a castigat locul I, iar la categoria Show Dance ne-am pregatit pe Re Rio Caliente, un colaj ce i s-a potrivit "manusa" Anei si cu care a convins juriul ca merita locul III. Aceste premii ii asigura pe anul acesta calificarea la etapa din Portugalia, ce va avea loc intre 29 iunie si 5 iulie. Cu alte cuvinte, vom incepe vacanta cu dreptul, pe meleaguri portugheze!", a precizat mama Anei, Anisoara Dumitru.

Organizatorii DWC Romania, ce au cooptat-o pe Ana Cristina in baza de date inca din primul an de concurs, 2012, le-au mai facut o propunere parintilor, pentru un alt concurs de dans ce va avea loc weekend-ul urmator, la fel cu posibilitatea de a-si promova talentul peste granite. "Performanta de acolo de la Bucuresti ne-a oferit prilejul de a primi o invitatie si pentru un alt concurs ce se va desfasura la Bucuresti in primul weekend din luna martie, iar si la acest eveniment exista posibilitatea de a ajunge in Croatia, pentru castigarea unui premiu international, la fel cum am fost in Anglia anul trecut. Nu ne-am decis inca, dar luam in calcul toate oportunitatile favorabile unei cariere in dans pentru Ana Cristina", a mai spus mama sa.

"In carti" pentru "Romania danseaza"

Pe langa competitiile nationale, parintii o sustin pe Ana Cristina si cu aparitiile la televiziunile locale si nationale, mai ales la showurile aflate in cautare de talente. Buzoianca de 10 ani a fost selectata la emisiunea jurizata "Romania danseaza" si a trecut deja de prima etapa, pe care o vom vedea pe micile ecrane in luna martie.

"A fost un moment artistic ce ne-a dat curaj pe mai departe, dar mai multe detalii nu va pot oferi pana nu se difuzeaza emisiunea. Am trecut de etapele de preselectie si am ajuns sa colaboram cu Jasmine, celebra dansatoare, pentru momentele din semifinala", a mai detaliat mandra Anisoara Dumitru. Ana Cristina se pregateste in sala de dans a profesoarei Victorita Morogan inca de la varsta de 5 ani, a castigat zeci de premii la evenimentele-concurs de la nivel national, iar cele mai importante diplome de pana acum au fost dobandite in cadrul DWC Romania, locul II in 2012, si locul II in 2013, ce i-a permis reprezentarea tarii in etapa de la Londra.
Marti, 18 Februarie 2014, ora 02:03
Sursa: Opinia Buzau

Articol citit de 416 ori


Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
O noua taxa auto se va aplica tuturor proprietarilor de autovehicule
Incepind din luna martie a anului viitor, proprietarii d e autovehicule vor plati o taxa noua, ...
VIDEO O camera a inregistrat coliziunea dintre o duba si un autoturism. Doi raniti in urma impactului violent!
O camera de supraveghere a inregistrat momentul in care o duba incarcata cu lemne loveste violent o ...
VIDEO Politistii locali au vizitat-o pe patroana de aprozar care a invadat trotuarul cu marfa
A crezut ca da lovitura daca isi intinde pravalia pe toata strada insa nu a fost deloc asa. O ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor