Carrousel du Louvre si Bienala din Florenta, dublu vernisaj international pentru buzoianul Vladimir Paun Vrapciu

   

Dupa participarea la Art Safari 2019, cel mai important eveniment dedicat artei din Romania, buzoianul Vladimir Paun Vrapciu bifeaza zilele acestea un dublu vernisaj international, la Paris si Florenta. Ambele vernisaje vor avea loc vineri, 18 octombrie.
Prezent momentan in Italia, cu ocazia Bienalei Internationale de Arta Contemporana de la Florenta, prestigioasa manifestare dedicata diferitelor forme de exprimare artistica contemporana, buzoianul va participa, in aceeasi perioada, cu o lucrare de mare dimensiuni, la Salon International Art Shopping - Carrousel du Louvre Paris.

De-a lungul anilor, Art Shopping - Carrousel du Louvre a devenit cel mai important evenimentul de arta din Paris, unde sute de artisti isi pot prezenta lucrarile de arta in fata a mii de vizitatori, iubitori de arta si cumparatori profesionisti. Evenimentul reuneste artisti si reprezentanti ai galeriilor de arta francezi si internationali selectati cu atentie, care au ocazia unica de a-si prezenta tablourile, sculpturile, arta digitala sau fotografica intr-un mod mai personal.

Daca la Bienala de la Florenta buzoianul a fost acceptat cu patru lucrari de pictura si patru proiecte de arhitectura, la expozitia din Paris va participa cu pictura "Sacrificiul", avand dimensiunea 190 cm x 190 cm.

"Participarea la ambele evenimente s-a realizat dupa ce m-am inscris si mi-am prezentat lucrarile si cv-ul, iar un bord de curatori le-au analizat si m-au acceptat. La aceste expozitii internationale importante nu esti selectat decat daca lucrarile tale au valoare. De ce particip la astfel de evenimente? Pentru ca nu mi-am propus sa tin tablourile in depozit. Ca artist trebuie sa expui cat mai mult. In plus, prin astfel de evenimente importante la nivel international valoarea lucrarilor mele creste; la fel si valoarea mea ca artist", a declarat Vladimir Paun.
Joi, 17 Octombrie 2019, ora 03:00
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
Colonelul Cucos, seful Jandarmeriei in timpul violentelor din 10 august 2018, a ajuns simplu ofiter la Buzau
Sebastian Cucos, sef al Jandarmeriei Romane in 10 august 2018, cand jandarmii - transformati in ...
Schimbare la comanda Diviziei 2
Schimbare la comanda Diviziei 2 Infanterie "Getica". Vineri, 21 februarie, incepand cu ora 09.00, la ...
Muzgoci: "Toti lipitorii de afise de la PSD au ajuns miliardari"
Secretarul general al organizatiei judetene a PRO Romania, Cristian Nicu, si vicepresedintele Doru ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor