Catalina Elena Potarniche, drumul de la un simplu blog la autoare a cinci carti motivationale: "Am vrut sa spun o poveste care poate mai e si a altora"

Vineri, 07 Februarie 2020, ora 02:00
183 citiri
In urma cu doar cativa ani, buzoianca Catalina Elena Potarniche pasea pe un drum nou, alegand sa isi astearna gandurile pe hartie, sub forma unei carti. Autoarea isi propunea ca textele ei motivationale sa ii ajute pe cei care ajung sa ii citeasca volumele sa isi depaseasca problemele, sa ramana increzatori ca tot ceea ce isi doresc are intotdeauna cale de implinire si "ca tot ceea ce zace-n samanta viselor noastre va rasari si va inflori intr-o buna zi". Asa a ajuns sa publice trei volume din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau