Ce beneficii iti poate oferi un studio de videochat certificat Jasmin?

   

Esti tanara, arati bine si iti doresti sa fii independenta financiar? Atunci cea mai buna optiune este sa te alaturi unui studio de videochat de top care sa iti ofere conditii extraordinare si incasari mari.
Studio 20 este cel mai mare studio de videochat certificat Jasmin la nivel Gold. Acest titlu atesta nu doar profesionalismul echipei, ci si succesul modelelor online care inregistreaza cele mai mari vanzari in colaborarea cu Jasmin. In plus, aceasta certificare este o recunoastere a profesionalismului, legalitatii si corectitudinii Studio 20 in relatia sa cu toti partenerii.

Iata ce beneficii iti ofera acest studio de videochat certificat Jasmin:

Venit minim garantat de 1000 de dolari pe luna. Daca te vei angaja ca model de videochat la Studio 20, nu va trebui sa iti faci griji in privinta banilor. In primele 3 luni de activitate, vei castiga minimum 1000 de dolari pe luna, iar apoi vei avea sansa sa obtii mii de dolari pe luna, deoarece vei avea experienta si vei cunoaste toate tehnicile de seductie.
Comision de pana la 65% din castiguri. Un model de videochat la Studio 20 poate primi bonusuri cumulative, in afara de comisionul standard de 50% din incasari, astfel:

- 2% in cazul in care activeaza online peste 90 de ore intr-o anumita perioada;

- 5% daca lucreaza peste 100 de ore in acea perioada;

- 5% atunci cand venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;

- 5% daca face parte din echipa acestui studio de videochat timp de 12 luni complete.

Trainer personal. Cel mai bun studio de videochat certificat Jasmin are grija de modelele sale si le pune la dispozitie traineri personali. Asadar, vei invata de la persoane cu experienta tot ce trebuie sa stii despre acest domeniu. Trainerul care te va indruma va face cu tine un joc de roluri pentru a te ajuta sa-ti exersezi cunostintele acumulate. In plus, la Studio 20 vei avea acces la cursuri individuale gratuite de limba engleza, machiaj si cultura generala.
Ajutor financiar. Cel mai mare studio de videochat certificat Jasmin te ajuta sa iti completezi trusa de machiaj si garderoba pentru ca tu sa arati perfect in fata admiratorilor tai.

Mai mult decat atat, daca vrei sa iti achizitionezi o locuinta, o masina de lux sau o vacanta, dupa 6 luni de activitate, poti accesa credite fara dobanda, direct de la companie, pe care le vei achita din castigurile realizate pe site-urile de videochat pe care lucrezi. Singura conditie este ca tu sa strangi 20% din suma.

Trafic mare garantat. Studio 20 are un buget de marketing de peste 100.000 de dolari pe luna, asa ca modelele de videochat primesc trafic dedicat prin rotatie. In acest mod, tinerele care fac videochat nu apuca sa stea niciodata in camera de chat gratuit, fara sa aiba cu cine discuta.

Prin urmare, daca vrei sa lucrezi ca model de videochat, alege Studio 20, un studio certificat Jasmin care iti va oferi cele mai bune conditii de lucru. Vei avea sansa sa castigi mii de dolari lunar si sa ai o cariera de succes. Bucura-te de avantajele acestui domeniu profitabil si vei avea viata la care ai visat mereu!
Duminica, 20 Octombrie 2019, ora 03:00
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
Schimbare la comanda Diviziei 2
Schimbare la comanda Diviziei 2 Infanterie "Getica". Vineri, 21 februarie, incepand cu ora 09.00, la ...
Muzgoci: "Toti lipitorii de afise de la PSD au ajuns miliardari"
Secretarul general al organizatiei judetene a PRO Romania, Cristian Nicu, si vicepresedintele Doru ...
Greaua mostenire pecuniara a prefectului Dimian
Mostenire grea pentru prefectul Leonard Dimian. 134.000 de euro penalitati pentru fiecare zi de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor