Cotimanis, Carmen Tanase si Mirela Stoian, la Buzau, intr-un spectacol la care se rade in hohote

   

De la regizorul comediilor de succes marca Teatrul Elisabeta, Puiu Serban, sin premiera la Buzau, soseste un regal de rasete si voie buna, un lant nesfarsit de confuzii si incurcaturi super haioase, in care nimic nu este ceea ce pare a fi. Este vorba despre spectacolul ,,Las' ca stim noi!" de Dereck Benfield, tradus de Irina Margareta Nistor, ce are in distributie actori de marca, precum Carmen Tanase, Bebe Cotimanis, Stefan Velniciuc sau Mirela Stoian.
Spectacolul se joaca pe 19 octombrie, de la ora 18,00, la Sala Maximilian (Casa de Cultura a Sindicatelor).

O piesa in care nimic nu este ce pare a fi

Piese spune o poveste in care nimic nu este ceea ce pare a fi: Pastorul Featherstone nu este cleric, avocatul Tunnicliffe pretinde ca este veterinar, menajerele nu sunt ceea ce par a fi. Bebe Cotimanis va urca pe scena imbracat in politist in rolul lui Henry, alaturi de Mirela Stoian, care o va interpreta pe sora lui, Sarah. Cei doi vor sa se relaxeze in vacanta in casa fratelui lor geaman decedat, parintele Bernard, insa se pare ca, odata ajunsi acolo, nimic nu mai este la fel.

Se pare ca noul administrator, Nora Winthrop, interpretat de Carmen Tanase, a transformat ferma intr-o proprietate cu o reputatie nu tocmai de bun augur. Mai mare le este surpriza atunci cand in peisaj apare si Bernard, sau, mai bine zis, fantoma lui. Decorul va fi si el unul special, intrucat va permite glisarea naturala dintr-un spatiu de joc in altul.

"Las' ca stim noi!" este o comedie care prinde imediat la public. Textul e foarte bun si atrage cu usurinta spectatorii in povestea care pare sa se incalceasca tot mai tare, starnind astfel inevitabil hohote de ras in sala. Si nu putine sunt elementele de un realism dulce amarui tesute cu atentie - si, evident, cu umor savuros - pe toata durata spectacolului.

In distributie ii veti mai recunoaste pe Vlad Ianus, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Daniel Nuta, Teodora Daiana Pacurar si pe Valeria Stoian. Preturile biletelor sunt: 50/60/70/80 lei. Pentru bilete si informatii suplimentare sunati la telefon 0799.771.199.
Miercuri, 16 Octombrie 2019, ora 03:00
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
Muzgoci: "Toti lipitorii de afise de la PSD au ajuns miliardari"
Secretarul general al organizatiei judetene a PRO Romania, Cristian Nicu, si vicepresedintele Doru ...
Ramniceanca sosita din Italia, la Spitalul Judetean cu febra
Update: Conducerea Spitalului Judetean Buzau a decis restrictionarea imediata a tuturor ...
Cine este autorul crimei de la Tabarasti, de anul trecut
Autorul crimei de la Tabarasti a fost identificat si arestat preventiv. Este vorba despre un ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor