Din istoria Teatrului "George Ciprian" / George Stoian : "Cantarea Romaniei nu a fost inventata de Ceausescu, ea a aparut pe vremea lui Carol al II-lea"

Vineri, 18 Martie 2016, ora 05:15
195 citiri
George Stoian s-a nascut si a copilarit in satul Ritis, din judetul Sibiu. Pentru ca aici a simtit pentru prima data emotia primelor aplauze, aici a vazut pentru prima data ce inseamna un spectacol de teatru, a ramas ardelean, chiar si dupa zeci de ani petrecuti in Buzau. Trupele de teatru de la oras care veneau in sat si il puneau pe micul Stoian sa recite poezii i-au dat acestuia posibilitatea sa primeasca si primele aplauze. I-au placut atat de mult incat si-a propus sa primeasca si mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau