Florin Piersic, in fata publicului buzoian intr-un spectacol inedit

   

Unul dintre cei mai iubiti actori romani, Florin Piersic revine in fata publicului buzoian in cadrul unei reprezentatii inedite. Nu este vorba despre un spectacol de teatru, ci despre o reprezentatie pe parcursul careia Florin Piersic va incanta spectatorii cu intamplari din cariera sa si nu numai. Pret de doua ore, marele maestru al teatrului va spune povesti in frumoasa limba romana, va depana amintiri din cariera sa impresionanta, va va face sa radeti cu lacrimi si va canta melodii compuse special pentru el de catre Dan Iagnov.
Florin Piersic este ca o enciclopedie. Raspunde la orice intrebare cu o sinceritate debordanta si nu se ascunde in spatele cuvintelor. E deschis, cald, emotioneaza prin cuvintele bine alese, creeaza buna dispozitie printr-un umor natural. Florin Piersic nu este un artist modest, si de aceea nu trebuie sa ratati ocazia de a va convinge de talentul sau, pe 14 decembrie, atunci cand vine la Buzau cu spectacolul "Pur si simplu".

Initial, spectacolul trebuia sa aiba loc pe 9 decembrie, luni, dar maestrul l-a reprogramat pe 14 decembrie, sambata viitoare, cu completarea ca biletele achizitionate din timp pentru data de 9 decembrie nu trebuie schimbate. Ele raman valabile in aceleasi conditii.Cei care au achizitionat bilete de la casierie si nu pot ajunge in data de 14 decembrie sunt rugati sa ajunga sa inapoieze biletul si li se vor returna banii, pe loc.

"Vin in fata publicului cu dorinta de a-l sensibiliza"

"Spectacolul meu inseamna poezie, inseamna o istorie a teatrului in care, alaturi de mine, ii pomenesc celor prezenti pe unii dintre cei mai mari artisti ai acestei tari. Vin in fata publicului cu dorinta de a-l sensibiliza, de a transmite un mesaj de frumos, de bucurie, de speranta si, daca pana la sfarsitul celor aproape doua ore vad zambetul pe fata lor sau lacrima in coltul ochilor, inseamna ca mi-am atins scopul" a declarat Florin Piersic despre spectacol.

Reamintim ca biletele sunt disponibile online, pe iabilet.ro si se vor gasi si offline, la Casieria Salii Casei Sindicatelor. Pentru mai multe detalii puteti suna la telefon 0799.771.199.
Joi, 05 Decembrie 2019, ora 02:00
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
Femeie decedata intr-un accident provocat chiar de sotul ei
O femeie de 58 de ani, din Buzau, a murit luni seara intr-un accident rutier provocat chiar de sotul ...
Poveste bolnava de dragoste la Puiesti, incheiata cu crima
Un tanar de 20 de ani, din Nicolesti, comuna Puiesti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ...
Procurorul propus pentru sefia DIICOT a obtinut o condamnare de 24 de ani inchisoare intr-un dosar al groparului Foresta Nehoiu
Giorgiana Hosu este propunerea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, pentru functia de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor