Laurentiu Cazan despre Mihaela Runceanu: "I-am marturisit ca ma voi insura cu ea cand voi creste. Ea ma privea ca pe un pusti ce eram"

   

Este unul dintre cei mai importanti muzicieni buzoieni, artistul care a cucerit intreaga lume cu piesa "Say something". Laurentiu Cazan a fost, totodata, un mare admirator al regretatei buzoience Mihaela Runceanu. Cei doi au avut o relatie profesionala speciala, artista motivandu-l la fiecare pas pe Laurentiu in proiectele sale muzicale.
"I-am marturisit ca ma voi insura cu ea cand voi creste! Ma privea ca pe un pusti", a declarat in urma cu ceva timp pentru presa centrala Laurentiu Cazan despre marea artista.

Compozitorul si interpretul buzoian a recunoscut ca a avut o relatie extrem de speciala cu Mihaela. "Ma suna mereu, ma intreba ce am mai compus, ma ambitiona, zicandu-mi . Asemenea greierasului din Pinocchio, devenise pentru mine o a doua constiinta... artistica. Eram indragostit de ea, vrajit deopotriva de frumusetea-i desavarsita si de farmecul pe care-l degaja ca artista. I-am si marturisit ca ma voi insura cu ea cand voi creste", a dezvaluit Laurentiu Cazan in interviul pentru Jurnalul National.

"Imi spunea: "

Artistul a mai adaugat ca Mihaela ii promitea dupa fiecare compozitie ca vor lucra impreuna si este sigur ca, daca mai traia, buzoianca ar fi inregistrat si acum piese cu el.

"Ma privea ca pe un pusti ce eram, zambea si-mi zicea: . Daca ar fi trait, cu siguranta am fi inregistrat niste melodii impreuna. Am un cantec pe care doresc sa-l dedic memoriei ei, pentru ca i se potriveste foarte mult: :
Reamintim ca celebra cantareata Mihaela Runceanu a fost asasinata, la ora 1.00 dimineata, in garsoniera sa din Bucuresti, pe 1 noiembrie 1989, la varsta de 34 de ani, de Daniel Cosmin Stefanescu, o cunostinta de-a sa, care a furat mai multe bunuri din locuinta.
Miercuri, 12 Iunie 2019, ora 03:00
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
Schimbare la comanda Diviziei 2
Schimbare la comanda Diviziei 2 Infanterie "Getica". Vineri, 21 februarie, incepand cu ora 09.00, la ...
Muzgoci: "Toti lipitorii de afise de la PSD au ajuns miliardari"
Secretarul general al organizatiei judetene a PRO Romania, Cristian Nicu, si vicepresedintele Doru ...
Greaua mostenire pecuniara a prefectului Dimian
Mostenire grea pentru prefectul Leonard Dimian. 134.000 de euro penalitati pentru fiecare zi de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor