O noua editie ,,Arta printre Blocuri", la Buzau

   

Buzoienii sunt invitati vineri, 11 octombrie, de la ora 17,30, la o noua editie a evenimentului "Arta printre blocuri". Initiata de artistul plastic buzoian Stefan Lazarescu "Peste", manifestarea isi propune sa aduca, in fiecare an, arta plastic in intampinarea publicului, dincolo de spatiile expozitionale clasice. Dupa ce, in anii precedenti, artistii implicati in proiect si-au expus lucrarile in fata Parcului Crang sau pe centrul comercial Winmarkt, vineri, expozitia va avea loc in parcarea din spatele Casei de Cultura a Sindicatelor, langa La Felinare.
Vor expune sase artisti buzoieni, Stefan Lazarescu, Florin Menzopol, Ciprian Dumitrache, Daniela Toader, Stefan Friguras si Alexandra Murgoci, alaturi de Rodica Gherghinoiu (Focsani), Tudor Serban (Galati), Monica Turcu (Galati), Catalin Tzetze Radulescu (Bucuresti).

De asemenea, in cadrul evenimentului va avea loc si recitalul J'z Spot, artisti recunoscuti pentru initiativa de a reevalua instrumentele arhaice prin expresia mijloacelor electronice actuale de tipul "sound design happening". Potrivit organizatorilor, "vedetele" recitalului vor fi tulnicul, tilinca, frunza, solzul de peste, dramba, kalimba, fierastraul sau lingurile si furtunul de la aspirator.
Vineri, 11 Octombrie 2019, ora 03:00
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
Colonelul Cucos, seful Jandarmeriei in timpul violentelor din 10 august 2018, a ajuns simplu ofiter la Buzau
Sebastian Cucos, sef al Jandarmeriei Romane in 10 august 2018, cand jandarmii - transformati in ...
De ce nu va ajunge in instanta dosarul accidentului provocat de directoarea Scolii nr. 1
Dupa doi ani de ancheta, dosarul accidentului de la Scoala nr. 1, din decembrie 2017, care a impus ...
Accident grav in Costesti. Doi localnici, raniti
Accident grav marti dimineata, pe DN2E85, in localitatea Costesti. In timp ce se conducea pe DN2E85 ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor