Paula Chirila, intamplare haioasa pe scena de la Buzau

   

Nu e actor care sa nu fi trecut prin intamplari haioase in timpul spectacolelor ori la repetitii. Iar Paula Chirila, care are peste 20 de ani vechime pe scena, poate povesti ore intregi astfel de momente amuzante. Una dintre intamplarile care i-au ramas pe veci in memorie Paulei a fost, de fapt, un accident petrecut chiar pe scena de la Buzau.
Chiar daca atunci cand a avut loc intamplarea, actrita n-a avut putere sa rada, dupa un timp, a constatat ca de fiecare data cand o rememoreaza, se binedispune.

"M-a luat de cap si a dat cu mine de pamant"

"O intamplare haioasa acum - atunci nu mi s-a parut haioasa - a fost, de fapt, un accident. Jucam la Buzau, in spectacolul si mai aveam cateva zile pana la premiera, 2-3 zile - cu colegul meu Vitalie Bichir, actor la Teatrul National. Trebuia sa fie doar o scena de doua umbre, care se profileaza pe o panza. In spatele perdelei trebuia sa fie o scena de violenta conjugala, el trebuia sa ma plesneasca, umbrele asa sa se vada, eu sa pic pe jos si cam asta era. La repetitii, pe Vitalie l-a luat valul creatiei, m-a luat de cap si a dat cu mine de pamant. Asta, ca sa nu ma plesneasca. M-am ridicat de acolo dupa o secunda, doua si am iesit ametita de dupa perdele. Gabi Rauta filma in spate, el cred ca mai are filmarea. Instantaneu mi s-a ridicat in frunte un cucui albastru, care s-a facut apoi negru. Vitalie, saracul, a zis: . Iti dai seama ce remuscari a avut! Eu nu am vrut sa il fac sa se simta prost, pentru ca nu a vrut omul sa ma omoare inainte de premiera", a povestit amuzata Paula Chirila in cadrul unui interviu pentru ,,Libertatea".

"Ziceai ca sunt un kliongonian"

Grav era ca intamplarea a carei protagonista a fost Paula Chirila s-a intamplat fix cu cateva zile inainte de premiera. "Ziceai ca sunt o combinatie intre om si klingonian", isi mai aminteste actrita. Desi colegii de la tehnic i-au sarit rapid in ajutor si i-au adus carne cruda sa-si puna pe zona vatamata, ca sa se mai traga cucuiul, asta nu prea au avut efect. Umflatura si culoarea nu au cedat, iar in ziua premierei actrita a fost nevoita sa apeleze la un machiaj consistent pentru a acoperi vanataia. "Nu s-a retras, mi-am dat eu cu fond de ten, dar ziceai ca sunt o combinatie intre om si klingonian, aveam o chestie in frunte!", a mai declarat Paula Chirila.
Vineri, 06 Decembrie 2019, ora 02:00
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
Scandal la AJOFM / 300 de buzoieni obligati sa dea inapoi salariile pe trei luni
300 de buzoieni au fost notificati de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) ca ...
Un fost primar si sotia sa s-au pus pe furat ca sa acopere datoriile din campania electorala
Probleme pentru familia unui fost primar de la Beceni. In luna iunie a anului trecut Valerica Dogaru ...
Ce limbaj foloseau traficantii de cannabis din Maracineni pentru a-si masca activitatea
Vanzatorii de cannabis organizati intr-o retea de familie, la doi pasi de municipiul Buzau, in ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor