Principele Radu al Romaniei va lansa la Buzau volumul "Trei poduri peste lume. Consemnari intre anii 1982 si 2003" Recomandat

Sambata, 14 Septembrie 2013, ora 11:13
96 citiri
Evenimentul din Buzau este al doilea de acest gen din tara, dupa lansarea cartii de pe 11 septembrie de la Alba Iulia, iar turneul de promovare va continua cu un eveniment in Bucuresti.

In timpul vizitei la Buzau, Alteta Sa Regala Principele Radu va face si o vizita unei scoli din oras pentru a prezenta un program ce incearca sa readuca lectura printre interesele copiilor.

"Trei poduri peste lume. Consemnari intre anii 1982 si 2003", cartea Principelui Radu al Romaniei, este un jurnal "pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.