Testul ciudat la care a fost supusa buzoianca Irina Fodor de sotul ei, inainte de casatorie

   

Mai nimeni nu credea, la finalul anilor 2000, ca frumosul Razvan Fodor va renunta vreodata la "starea" de burlac, dar iata ca luna trecuta, in spetembrie, acesta a sarbatorit noua ani de la casatoria cu buzoianca Irina, femeia care i-a daruit o fetita. Artistul, fost membru al trupei Kripton si, mai nou, actor, a marturisit recent pentru revista VIVA metoda total neasteptata de a o testa pe frumoasa buzoianca pentru a vedea daca e femeia potrivita.
Razvan s-a casatorit cu Irina in 2010, renuntand fara regret la viata libera de burlac pentru care era deja celebru. Meritul Irinei pentru aceasta familie perfecta este colosal, caci parea ca actorul nu va renunta vreodata la pretioasa libertate. Dar nici usor nu a fost pentru fata care la vremea aceea nu avea cu mult peste 20 de ani.

Cand s-au intalnit, in 2007, ea era studenta la Facultatea de Jurnalism si facea hosting si figuratie speciala la Buftea. El era pe platourile de filmare si a remarcat-o. Nu a fost un clasic "s-au vazut, s-au placut", pentru ca, desi amandoi se simpatizau, au fost inainte prieteni. El a asteptat-o, iar ea a avut rabdare. Au inceput sa vorbeasca mai mult dupa ce Irina l-a sunat de ziua lui, iar el a invitat-o la un botez, unde a supus-o la un test.

"I s-a tras scaunul de sub fund"

Cei doi au mers impreuna la botez, unde Razvan a pus la cale o gluma.

"Nu s-a intamplat nimic, niciun sarut, niciun tinut de mana, doar o invitatie nevinovata la un botez al copilului unui prieten... Si un prim test, sa spunem asa... I s-a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor si sotiilor din gasca, care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. Fratilor, era doar un botez! Hai sa ne relaxam si sa ne simtim bine, zic. Ea a ras cu hohot (...) Placut surprins, mirat si contrariat, am trecut peste primul hop...", a declarat Razvan Fodor pentru VIVA.

Si nu s-a oprit aici. Artistul a considerat testul suprem plecarea cu Irina intr-o vacanta in India, de unde s-a intors placut surprins sa constate ca fata de care era indragostit nu a facut fite la conditiile groaznice de cazare.
Vineri, 04 Octombrie 2019, ora 03:00
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
Cum era organizata una dintre cele mai complexe retele de trafic de droguri din Buzau care a implicat peste 200 de persoane
Dosarul uneia dintre cele mai complexe retele de trafic de droguri de risc si de mare risc, dar si ...
Buzoianul Radu Gabriel, alaturi de fiica sa intr-un film de Dan Chisu
Unul dintre cei mai apreciati actori romani de comedie, buzoianul Radu Gabriel, a fost distribuit de ...
"Reforma liberala" loveste din nou Buzaul: sotia pensionara a ex-primarului PNL din Berca, numita director la Casa Corpului Didactic
Guvernul Orban face o noua mutare "de geniu" in judetul Buzau, dupa numirea unui prefect care nu ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor