Trei celebritati care au lucrat sau au vrut sa lucreze in domeniul serviciilor funerare

   

Majoritatea oamenilor sunt surprinsi cand intalnesc pe cineva care profeseaza in domeniul serviciilor funerare. Chiar daca nu este o profesie cu care oamenii se lauda sau de care auzi la bursa locurilor de munca, veti ramane surprinsi sa aflati ca unii dintre cei mai celebri oameni din lume au lucrat sau au vrut sa lucreze intr-un fel sau altul in acest domeniu, servicii funerare.
Angelina Jolie

Pentru fanii frumoasei actrite nu este nici un secret ca aceasta a fost atrasa de lucrurile "intunecate si morbide". Aceasta pasiune a facut candva sa ia in considerare o cariera in domeniul serviciilor funerare. Dar, in mod surprinzator, introducerea Angelinei Jolie in lumea mortuara a inceput in acelasi mod ca multi alti regizori funerari.

"Pare un lucru foarte ciudat, excentric si intunecat, dar, de fapt aceasta idee mi-a venit cand mi-am pierdut bunicul si am fost foarte suparata la inmormantarea lui. Felul in care moare cineva, modul in care familia gestioneaza situatia si ceea ce moartea este in general ar trebui tratat intr-un mod diferit. Daca nu as fi reusit in actorie, asta ar fi fost cariera mea. M-am gandit ca eu ma pot ocupa mai bine de astfel de lucruri, asa ca am luat un curs cand aveam 14 ani. Era un curs comandat prin posta", a declarat Angelina Jolie in emisiune 60 Minutes de la CBS.

Danny DeVito

Toata lumea il cunoaste pe actorul Danny DeVito, fie din filmul "Matilda" sau din serialul "Taxi", ori din productia "It's Always Sunny in Philadelphia". Insa, ceea ce nu stiu multi este ca, inainte de a fi nominalizat la Emmys sau Globurile de Aur, lucra ca frizer in salonul surorii sale.

"Sora mea, Angie, avea coafor si eu aveam 18 ani, abia iesisem din liceu. Nu aveam de gand sa merg la facultate si aveam nevoie de un loc de munca, iar ea a spus: ", a povestit celebrul actor intr-un interviu.

Insa, sora lui nu l-a pus doar sa lucreze doar in salonul ei ... a fost, de asemenea, insarcinat sa se ocupe si de solicitari la inmormantarile din localitate. "Obisnuiam sa intru acolo si sa lucrez in magazinul de pompe funebre ... Ma ocupam doar de aranjarea coafurii. De obicei, era vorba despre doamne batrane care nici nu imi reprosau ceva", a glumit DeVito.

Thomas Lynch

Astazi, Thomas Lynch este cunoscut drept un mare poet. Cu toate acestea, el a fost administratorul unei afaceri de pompe funebre in micul sau oras natal din statul Michigan. Acesta a marturisit ca s-a folosit de aceasta experienta in scrierea mai multor carti. De exemplu, cartea sa "The Undertaking: Life Studies from the Dismal Trade" a fost transformata intr-un film documentar in 2007 de PBS Frontline.
Miercuri, 16 Octombrie 2019, ora 17:15
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
Schimbare la comanda Diviziei 2
Schimbare la comanda Diviziei 2 Infanterie "Getica". Vineri, 21 februarie, incepand cu ora 09.00, la ...
Muzgoci: "Toti lipitorii de afise de la PSD au ajuns miliardari"
Secretarul general al organizatiei judetene a PRO Romania, Cristian Nicu, si vicepresedintele Doru ...
Greaua mostenire pecuniara a prefectului Dimian
Mostenire grea pentru prefectul Leonard Dimian. 134.000 de euro penalitati pentru fiecare zi de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor