Ion Viorel, dupa infrangerea cu 8-0: "Imi pare rau ca nu sunt platiti jucatorii, ca omoram vreo trei-patru dintre ei pentru modul in care au jucat"

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 05:12
102 citiri
Fotbalistii antrenati de Ion Viorel au adaugat o pagina neagra in istoria clubului din Crang. Jucatorii Gloriei Buzau au primit 8 goluri de la Dunarea Calarasi, bifand cea mai drastica infrangere de dupa '89. Tehnicianul echipei nu a revenit la Buzau, iar sansele ca acesta sa paraseasca gruparea din Crang sunt mai mari ca niciodata.

Dezastru in Crang dupa infrangerea Gloriei, scor 8 la 0, in deplasarea de pe terenul formatiei Dunarea Calarasi! Jucatorii buzoieni nu vor sa se mai prezinte la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau