Presedintele Federatiei Romane de Tenis de Masa, Cristinel Romanescu: "Buzoianul Ovidiu Ionescu este in mare forma pentru Rio"

Joi, 28 Iulie 2016, ora 05:11
85 citiri
Buzoianul Ovidiu Ionescu, membru in echipa de tenis de masa a Romaniei la Rio este considerat de oficialii federatiei in mare forma. Presedintele Federatiei Romane de Tenis de Masa, Cristinel Romanescu, membru in Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, a declarat ca Ionescu s-a evidentiat in cantonamentul nationalei si cu siguranta buzoianul va face performanta.

"Ovidiu Ionescu a avut un parcurs deosebit. Este in mare forma, l-am vazut la antrenamentele de la Constanta. Isi doreste sa aiba un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau