Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.386 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

SA Agrozootehnica Independenta SA / C. Anghel: Nu investesti in activitatea ta, nu poti sa te dezvolti!

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 16:04

SA Agrozootehnica Independenta SA / C. Anghel: Nu investesti in activitatea ta, nu poti sa te dezvolti!Infiintata la inceputul anilor '90, Societatea Agricola Agrozootehnica Independenta SA, a devenit o unitate etalon pentru agricultura calaraseana si chiar romaneasca. Pentru a tine pasul cu tehnologia, presedintele societatii, Constantin Anghel, sustine necesitatea investitiilor in domeniul agricol, aproape in fiecare an.

In interviul acordat publicatiei noastre, Constantin Anghel vorbeste despre anul agricol 2017, despre problemele existente in agricultura referindu-se si la un punct extrem

Business / stiri Business4 vizite[ Arena ]

Proiectele initiate de CJ Calarasi, dupa un an de mandat al presedintelui Vasile Iliuta!

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 13:11

Proiectele initiate de CJ Calarasi, dupa un an de mandat al presedintelui Vasile Iliuta!Pe 24 iunie 2016, liberalul, Vasile Iliuta devenea presedinte al Consiliului Judetean obtinand 18 din cele 31 de voturi exprimate de consilierii judeteni. Beneficiind de o majoritate absoluta, PNL a obtinut si cele doua functii de vicepresedinte, detinute de Marian Dinulescu si Valentin Barbu.

Iata ca s-a scurs si primul an de mandate. Provocarile au fost destule insa si eforturile, pe masura. Noul Executiv al Consiliului Judetean a dat "restartul" bataliei pentru accesarea de proiecte atat cu

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Arena ]

Ziua Universala a Iei, la Muzeul Dunarii de Jos

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 09:40

Ziua Universala a Iei, la Muzeul Dunarii de JosMuzeul Dunarii de Jos, institutie publica de cultura, aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Calarasi, va invita sa vizitati incepand cu data de 23 iunie, ora 11.00 expozitia "Camasa taraneasca din colectiile Muzeului Dunarii de Jos".

Expozitia este organizata la sediul muzeului din str. Progresul nr. 4 cu ocazia Zilei Universale a Iei, nascuta la initiativa comunitatii online "La Blouse Roumaine".

Life Show / stiri Life Show3 vizite[ Arena ]

L. Voicu: Comuna Independenta se bucura de un proiect de infrastructura finalizat!

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 09:21

L. Voicu: Comuna Independenta se bucura de un proiect de infrastructura finalizat!Din 2012, comuna Independenta este administrata de Lica Voicu, aflat dupa cum foarte bine se stie la cel de-al doilea mandat de primar. Intr-un timp relativ scurt, multe lucruri durabile s-au finalizat in aceasta comuna.

Ultimul, destul de important, se refera la infrastructura stradala, proiectul fiiind realizat cu fonduri guvernamentale prin intermediul Programului ational de Dezvoltare Locala (PNDL). "
Comuna Independenta se bucura de un proiect de infrastructura finalizat, receptia

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Arena ]

SA Agrozootehnica Independenta SA / C. Anghel: Nu investesti in activitatea ta, nu poti sa te dezvolti!

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 09:18

Infiintata la inceputul anilor '90, Societatea Agricola Agrozootehnica Independenta SA, a devenit o unitate etalon pentru agricultura calaraseana si chiar romaneasca. Pentru a tine pasul cu tehnologia, presedintele societatii, Constantin Anghel, sustine necesitatea investitiilor in domeniul agricol, aproape in fiecare an.

In interviul acordat publicatiei noastre, Constantin Anghel vorbeste despre anul agricol 2017, despre problemele existente in agricultura referindu-se si la un punct extrem

Business / stiri Business3 vizite[ Arena ]

Legea care permite fermierilor sa aiba acces la apa gratuit isi produce efectele

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 01:04

Legea care permite fermierilor sa aiba acces la apa gratuit isi produce efecteleMinistrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre DAEA, s-a deplasat joi, 22 iunie a.c., la amenajarea de irigatii Pietroiu-Stefan cel Mare, din judetul Ialomita.

Scopul principal al acestei deplasari a fost de a vedea daca exista fermieri care folosesc motopompele pentru a trage apa direct din canalul de aductiune, o data cu aparitia Legii 133/2017, care a intrat in vigoare pe 12 iunie 2017, si potrivit careia, fermierii primesc apa gratuit pentru irigarea culturilor.

"Am constatat ca

Business / stiri Business3 vizite[ Arena ]

ANAF implementeaza poprirea electronica

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 13:29

Poprirea electronica - Sistemul de comunicare a actelor de executare
catre institutiile
de credit prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distan
ta
este functionala din data de 23.06.2017. Prin intermediul acestui sistem
este asigurata o
comunicare rapid
a s
i eficient
a
a actelor de executare si sunt inlaturate deficientele legate de intarzierea ridicarii masurii popririi conturilor bancare in cazul stingerii obligatiilor fiscale, astfel incat activitatea contribuabililor
sa

Business / stiri Business4 vizite[ Arena ]

AFIR a publicat versiunea consultativa a Ghidului solicitantului pentru investitii in procesarea produselor pomicole

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 00:17

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a publicat pe pagina de internet, www.afir.info, versiunea consultativa a Ghidului solicitantului aferent schemei GBER si de minimis pentru submasura (sM) 4.2a
"Investitii in procesarea/ marketingul produselor din sectorul pomicol"
din cadrul
Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 (PNDR 2020).

"Procesul de consultare publica este unul esential pentru a livra solicitantilor de fonduri o versiune imbunatatita fata de cele anterioare a

Business / stiri Business2 vizite[ Arena ]

Invitatie la film/ Once Upon a Time in Venice (2D), Transformers - Ultimul Cavaler (3D), Sunt un mic ticalos (3D) si O noapte nebuna, nebuna(2D)

Joi, 22 Iunie 2017, ora 21:16

Invitatie la film/ Once Upon a Time in Venice (2D), Transformers - Ultimul Cavaler (3D), Sunt un mic ticalos (3D) si O noapte nebuna, nebuna(2D)Intr-un spatiu modern care ofera conditii optime pentru vizionarea unui spectacol cinematografic atat in format 3D cat si in format 2D puteti viziona in perioada 22 iunie - 6 iulie filmele: Once Upon a Time in Venice (2D), Transformers - Ultimul Cavaler (3D), Sunt un mic ticalos (3D) si O noapte nebuna, nebuna(2D).

Filmele vor rula in perioada precizata dupa cum urmeaza:

23 - 29 iunie

Ora: 17.00

Exceptie ziua de luni

Once Upon a Time in Venice - 2D

Regia: Robb Cullen, Mark Cullen

Cu:

Life Show / stiri Life Show2 vizite[ Arena ]

In atentia solicitantilor de locuinta construite pentru tineri in regim de inchiriere prin programul ANL

Joi, 22 Iunie 2017, ora 19:01

In atentia solicitantilor de locuinta construite pentru tineri in regim de inchiriere prin programul ANLAvand in vedere prevederile Legii nr. 152/1998 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte , Hotararea Guvernului nr. 962/2001, prin care au fost aprobate Normele metodologice pentru punerea in aplicare a prevederilor Legii nr. 152/1998 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte, a Hotararii de Consiliul Local nr. 56 din 26.04.2017 privind aprobarea "criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate in solutionarea cererilor de locuinte si in repartizarea locuintelor

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Arena ]

Recoltatul la orz se extinde in mai multe judete din tara

Joi, 22 Iunie 2017, ora 00:24

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale informeaza ca recoltatul la orz continua la nivelul tarii si s-a extins in judetele Arad, Calarasi, Constanta, Dolj, Giurgiu, Ialomita, Mehedinti, Olt, Teleorman, Timis si Tulcea.

Astfel, cele mai mari suprafete unde s-a adunat productia de orz se regasesc in judetele Dolj, Olt si Ialomita, iar pana in prezent a fost recoltat un procent de 13% din suprafata totala cultivata cu orz la nivelul intregii tari.

"La acest moment, apreciem ca printr-o

Business / stiri Business2 vizite[ Arena ]

Reabilitarea Postei Vechi din Calarasi - primul proiect finantat prin POR in regiunea Sud Muntenia!

Miercuri, 21 Iunie 2017, ora 19:39

Reabilitarea Postei Vechi din Calarasi - primul proiect finantat prin POR in regiunea Sud Muntenia!Miercuri, 21 iunie, directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, dr ing. Liviu Musat, impreuna cu primarul municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, au semnat primul contract de finantare in cadrul Programului Operational Regional 2014 - 2020!

Primul proiect de la nivelul regiunii Sud Muntenia care va primi finantare in cadrul POR este "Dezvoltarea patrimoniului cultural prin restaurarea monumentului istoric POSTA VECHE din municipiul Calarasi", pentru care Municipiul

Business / stiri Business3 vizite[ Arena ]

Dragulin: O spun cu toata responsabilitatea: Orasul nu e murdar!

Miercuri, 21 Iunie 2017, ora 16:51

In ultima perioada au aparut, cu precadere, in spatiul virtual o serie de opinii ale cetatenilor care taxau faptul ca in oras curatenia lasa de dorit iar interesul autoritatilor fata de acest aspect ar fi unul derizoriu. Primarul, Dan Dragulin, a negat presupusa "pasivitate", sustinand ca urmareste indeaproape activitatea desfasurata de operatorul de salubritate. "Se vorbeste prea mult pe marginea acestui subiect. As vrea sa mergem impreuna pe strazile din Calarasi si sa vedem daca este sau nu

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Arena ]

Peste 2000 de fermieri au primit banii pentru tomatele romanesti cultivate in spatii protejate

Marti, 20 Iunie 2017, ora 23:56

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale anunta ca pana la data de 19 iunie 2017 au fost platiti 27.003.244 lei (6 milioane de euro) unui numar de 2003 beneficiari ai programului de sustinere a tomatelor cultivate in spatii protejate, urmand ca in perioada urmatoare sa se plateasca inca 1.294.000 lei (peste 280.000 euro).

Cei mai multi agricultori care au primit deja sumele in conturi provin din judetul Olt (1.099 beneficiari), Giurgiu (598 beneficiari) si Buzau (89 beneficiari). In

Business / stiri Business3 vizite[ Arena ]

C. Ghiveciu: Proiectul meu a propus solutii pe termen scurt la probleme critice, urgente

Marti, 20 Iunie 2017, ora 18:13

Camelia Ghiveciu a participat joia trecuta la examenul de ocupare a functiei de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi. Initial, a obtinut nota 6,41 insa in urma unei contestatii depuse, noua nota a fost 6,61, insuficienta si aceasta pentru promovarea examenului.

Dupa Elena Nicolache, o alta participanta la concurs, care a oferit o "replica" pe facebook, la cele declarate de Emil Musat, seful Comisiei de examinare, afirmatii pe care le puteti parcurge in cadrul articolului "E.

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Arena ]

APIA elibereaza adeverinte pentru beneficiarii Masurii 14T

Marti, 20 Iunie 2017, ora 00:17

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Centrul Judetean Calarasi informeaza ca elibereaza adeverinte pentru beneficiarii Masurii
14T (fosta Masura 215)
- Plati privind bunastarea animalelor - pachet b) - pasari - Campania 2017
,
care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de la Bancile care au incheiat Conventii cu APIA pentru anul de cerere 2017.

Astfel, potrivit conventiilor si actele aditionale incheiate, la solicitarea scrisa a

Business / stiri Business2 vizite[ Arena ]

E. Nicolache: Niciunul din comisie nu era abilitat sa spuna ca sunt 3 teme care nu au atins niste indicatori

Luni, 19 Iunie 2017, ora 17:24

E. Nicolache: Niciunul din comisie nu era abilitat sa spuna ca sunt 3 teme care nu au atins niste indicatoriElena Nicolache a participat la concursul pentru ocuparea functiei de manager al Spitalului Judetean insa a obtinut cea mai mica nota, 4,54. Intr-un comentariu pe facebook, postat imediat dupa publicarea articolului "E. Musat: In nici unul din cele 3 proiecte de management, nu s-au regasit indicatorii prevazuti de lege", pe site-ul www.arenamedia.ro, Nicolache a dat vina pe membrii Comisiei de evaluare a proiectelor de management, spunand despre acestia ca "niciunul din comisie nu era abilitat

Actualitate / stiri Actualitate53 vizite[ Arena ]

E. Musat: In nici unul din cele 3 proiecte de management, nu s-au regasit indicatorii prevazuti de lege

Luni, 19 Iunie 2017, ora 14:53

Joi, 15 iunie s-a desfasurat concursul pentru ocuparea functiei de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi. Nici unul dintre cei 3 candidati inscrisi n-a reusit sa obtina punctajul minim necesar pentru castigarea concursului. Camelia Ghiveciu a obtinut initial nota 6,41 iar in urma contestatiei, aceasta a crescut la 6,60. Bogdan Andrei Zidaru a prezentat un proiect de management, evaluat de Comisia de concurs la 5,38 iar Elena Nicolache a obtinut doar nota 4,54.

Comisia de evaluare

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Arena ]

Prevederi legale privind insolventa persoanelor fizice

Luni, 19 Iunie 2017, ora 12:19

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Calarasi informeaza contribuabilii ca, in Monitorul Oficial nr. 436 din 13 iunie 2017 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 419 pentru adoptarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 151/2015 privind procedura insolventei persoanelor fizice, cunoscuta si sub denumirea de legea falimentului personal. Aceasta lege, desi adoptata in 2015, va intra in vigoare odata cu normele metodologice de aprobare, incepand cu data de 1 august 2017.

Business / stiri Business3 vizite[ Arena ]

PNL / Cine sunt cei 16 membri ai Biroului Executiv alesi duminica

Luni, 19 Iunie 2017, ora 00:31

Liberalii si-au ales, duminica seara, in cadrul Consiliului National, cei 16 membri ai Biroului Executiv al PNL, dupa ce in cursul zilei si-au ales si cei 16 vicepresedinti, dar si prim-vicepresedintii si secretarul general.

Cei 16 membri ai Biroului Executiv al PNL alesi de Consilul National sunt: Costel Alexe, Viorel Badea, Cristian Buican, Daniel Stefan Dragulin, Nicolae Giugea, Bogdan Hutuca, Adrian Miutescu, Ionel Palar, Virgil Popescu, Gheorghe Siscu, Costel Soptica, Ion Stefan, Nelu

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Arena ]

PNL / Cine sunt cei 16 vicepresedinti alesi duminica

Duminica, 18 Iunie 2017, ora 22:08

Liberalii si-au ales, duminica, in cadrul Consiliului National, cei 16 vicepresedinti, opt pe domenii de specialitate si opt pe regiuni de dezvoltare.

Vicepresedinti alesi pe domenii de activitate

Vlad Nistor - vicepresedinte pe politica externa, aparare si siguranta nationala;

Dan Leoreanu, - vicepresedinte pe administratie, ordine publica, siguranta cetateanului, fonduri europene si dezvoltare regionala;

Ben-Oni Ardelean - vicepresedinte pe justitie si drepturi cetatenesti;

Florin Citu -

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Arena ]

PNL / Cine sunt cei 4 primvicepresedinti alesi duminica

Duminica, 18 Iunie 2017, ora 16:09

Consiliul National de Coordonare (CNC) al PNL s-a intrunit, duminica, la Romexpo, pentru a alege functiile in Biroul Executiv, secretarul general, trezorierul, membrii Comisiei de Arbitraj (CA) si membrii Comisiei Nationale de Revizie si Cenzori (CNRC).

Deputatul de Bistrita Robert Sighiartau a fost ales secretar general al Partidului National Liberal, cu 1.615 voturi.

Ilie Bolojan (Bihor) a fost

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Arena ]

Ludovic Orban a fost ales presedinte al PNL in cadrul Congresului organizat sambata

Duminica, 18 Iunie 2017, ora 02:22

Ludovic Orban a intrunit 3.518 de voturi, iar contracandidatul sau, Cristian Busoi, 952 de voturi, a anuntat presedintele Comisiei de numarare, Mircea Toader.

Toader a precizat ca au fost exprimate 4.491 de voturi pentru motiunile celor doi candidati, 34 dintre ele fiind declarate nule.

De asemenea, Daniel Buda a fost ales cu 1.948 de voturi presedinte al Comisiei de Arbitraj, iar Mihai Barbu, cu 2.479 de voturi, presedinte al Comisiei Nationale de Revizie si Cenzori.

Ludovic Orban, ales

Life Show / stiri Actualitate5 vizite[ Arena ]

MDRAPFE / 9.500 de proiecte de investitii locale isi gasesc finantarea prin PNDL 2

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 01:00

Vineri, 16 iunie a.c., incepe oficial Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) etapa a doua, fiind incheiata analiza de specialitate cu privire la alocarile de fonduri din cadrul programului, iar ordinele de finantare pentru fiecare judet sunt in curs de semnare.

A doua etapa a PNDL finanteaza 9.500 de obiective de investitii, din care 2.500 de crese si gradinite, 2.000 de scoli si 5.000 de alte obiective (din toate domeniile eligibile). Pentru aceste investitii sunt alocate fonduri in

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Arena ]

APIA a inceput plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 00:26

APIA a inceput plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agriculturaAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA)
Centrul Judetean Calarasi
informeaza ca in perioada 16 - 20 iunie 2017, va efectua plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, aferenta cantitatilor de motorina utilizate in perioada
1 ianuarie 2017 - 31 martie 2017 (trimestrul I 2017)
, conform prevederilor O.M.A.D.R. nr.1272/2015 cu modificarile si completarile ulterioare si H.G. nr. 1174/2014.

Suma totala
platita va fi de 91.026.815,00 lei,

Business / stiri Business3 vizite[ Arena ]

PNL / Iliuta, in echipa lui Busoi!

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 14:17

Pentru functia de secretar general al PNL, Cristian Busoi il sustine pe fostul deputat de Calarasi, Dan Motreanu, in prezent prim-vicepresedinte al partidului.

Cristian Busoi, candidat la functia de presedinte al PNL, si-a prezentat, vineri, echipa pe care o sustine pentru a ocupa functiile de conducere ale partidului.

Pentru functia de secretar general al PNL, Cristian Busoi il sustine pe Dan Motreanu, in prezent prim-vicepresedinte al partidului.

Busoi a anuntat ca ii sustine in echipa sa

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Arena ]

17 actiuni de preventie desfasurate de AFIR pentru utilizarea corecta a fondurilor acordate pentru investitii in dezvoltarea rurala

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 00:06

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a derulat pana in acest moment mai multe actiuni de prevenire a neregulilor ce pot aparea in accesarea si implementarea proiectelor finantate cu fonduri europene, disponibile tarii noastre prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014
-
2020 (PNDR 2020).

Aceste actiuni de preventie fac parte dintr-o ampla campanie sustinuta de Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) la nivel national si organizata in mai multe etape.
In aceasta

Business / stiri Business3 vizite[ Arena ]

Invitatie la film/ Sieranevada (2D), Afacerea Est(2D), La drum cu tata(2D), Buna! Ce Faci?(2D) si Overdrive(2D)

Joi, 15 Iunie 2017, ora 21:40

Invitatie la film/ Sieranevada (2D), Afacerea Est(2D), La drum cu tata(2D), Buna! Ce Faci?(2D) si Overdrive(2D)Intr-un spatiu modern care ofera conditii optime pentru vizionarea unui spectacol cinematografic atat in format 3D cat si in format 2D puteti viziona in perioada 16 - 22 iunie filmele: Sieranevada (2D), Afacerea Est(2D), La drum cu tata(2D), Buna! Ce Faci?(2D) si Overdrive(2D).

Filmele vor rula in perioada precizata dupa cum urmeaza:

17 -iunie

Ora: 11.30

Sieranevada - 2D

Regia: Cristi Puiu

Cu: Mimi Branescu, Bogdan Dumitrache

Gen film: Drama

Durata: 173 minute

Actiunea din

Life Show / stiri Life Show5 vizite[ Arena ]

Dragulin, despre asfaltare: Daca stau bine sa ma gandesc putem termina ce ne-am propus

Joi, 15 Iunie 2017, ora 16:36

Primarul municipiului Calarasi, Dan Dragulin, a declarat pentru www.arenamedia.ro ca intr-un timp rezonabil se pot finaliza lucrarile de asfaltare a unor strazi, cuprinse in loturile 1 si 2. "Daca stau bine sa ma gandesc, da. Putem termina asfaltarea pe unele strazi. Pe cele cuprinse in lotul 2, dupa montarea bordurilor, vom turna covorul asfaltic. Vom termina si lucrarile pe Soseaua Rocada precum si pe strazile incepute anul trecut
:
Progresul si Cornisei. Sper ca pana in toamna sa ne apucam

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Arena ]

Acte necesare acordarii primei de relocare

Joi, 15 Iunie 2017, ora 13:09

Pentru acordarea primei de relocare, persoanele inregistrate ca someri la AJOFM Calarasi care indeplinesc conditiile legale si care s-au angajat in perioada dintre 25.01.2017
si 06.06.2017, sunt asteptate sa depuna sau sa transmita prin modalitatile prevazute de dispozitiile legale (personal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, fax sau e-mail), la AJOFM Calarasi, actele necesare acordarii acestui drept in termen de 60 de zile de la data incadrarii in munca.

Documentele

Business / stiri Business4 vizite[ Arena ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Perchezitii in judetul Calarasi, intr-un dosar de evaziune fiscala
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.In aceasta dimineata, politistii din ...
Centrul Militar Judetean Calarasi are un nou comandant
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.Centrul Militar Judetean (CMJ) ...
Accident cumplit la Ileana. Trei persoane, ucise pe loc dupa ce masina in care se aflau s-a infipt intr-un copac
Tragedie rutiera, joi seara, in afara localitatii Ileana. Trei persoane au murit pe loc intr-un ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor