Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.391 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

AgroInfo / Cand va incepe plata subventiilor pentru crescatorii de ovine

Luni, 25 Iulie 2016, ora 09:47

AgroInfo / Cand va incepe plata subventiilor pentru crescatorii de ovineChiar daca pentru crescatorii de bovine au fost demarate platile, oierii nu au primit pana in acest moment nicio subventie APIA pentru Campania din 2015. Multi dintre acestia se afla intr-o situatie disperata, avand de platit numeroase penalitati, ne-a declarat Eugen Gontea, presedintele Federatiei Oierilor de Munte din Romania (FOM). Porivit acetuia, dupa 1 august 2016 ar urma sa fie demarata plata subventiilor pentru oieri.

"De la 1 august, avem promisiuni ca se va demara plata subventiilor.

Business / stiri Business2 vizite[ Arena ]

Calarasi / De ce ar avea nevoie Dragulin de un administrator public?

Duminica, 24 Iulie 2016, ora 16:48

Pe ordinea de zi a primei sedinte ordinare a noului Consiliu Local, rezultat in urma votului din 5 iunie, figureaza, la punctul 7, Proiectul de Hortarare privind aprobarea criteriilor, procedurilor si atributiilor specifice postului de administrator public din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului precum si a contractului de management.

Interesanta dar si discutabila aceasta initiativa a lui Dragulin. N-au trecut nici 50 de zile de la castigarea alegerilor si iata ca Dan Dragulin are

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Arena ]

Calarasi / Consiliul Local, convocat, luni, 25 iulie, in sedinta ordinara. Iata ordinea de zi!

Duminica, 24 Iulie 2016, ora 11:18

Consiliul Local al municipiului Calarasi se convoaca in sedinta ordinara, luni, 25.07.2016, ora 16.30, in sala de sedinte a Consiliului Local Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

1.

Proiect de hotarare privind asumarea finantarii eventualelor costuri suplimentare generate de solutiile de fundare stabilite prin Studiul Geotehnic, pentru obiectivul de investitii ,,Construire bazin de inot didactic,, in municipiul Calarasi, Bulevardul Republicii, nr. 2C, Judetul Calarasi.

2.

Proiect de

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Arena ]

AgroInfo / Pesta porcina africana, tot mai aproape de granitele Romaniei

Duminica, 24 Iulie 2016, ora 10:20

AgroInfo / Pesta porcina africana, tot mai aproape de granitele RomanieiSeful MADR a declarat ca au fost luate toate masurile pentru a preveni raspandirea in tara a acestei boli, in timp seful ANSVSA spune ca se lucreaza la promovarea unei hotarari de guvern pentru restrictionarea accesului in tara a unopr produse alimentare suspectate ca ar fi purtatoare ale virusului.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat miercuri ca au fost luate toate masurile necesare pentru prevenirea intrarii in Romania a

Business / stiri Business2 vizite[ Arena ]

AgroInfo / Din 16 octombrie, fermierii pot primi avansuri pentru subventiile pe 2016

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 09:48

AgroInfo / Din 16 octombrie, fermierii pot primi avansuri pentru subventiile pe 2016Comisia Europeana a anuntat ca statele membre pot achita agricultorilor o prima transa din plata unica pe suprafata incepand cu data de 16 octombrie.

Mai multe state membre UE au solicitat Comisiei pentru Agricultura sa le permita sa acorde un avans din banii pe care ar trebui sa ii vireze pentru platile directe aferente anului de cerere 2016, iar zille acestea comisia si-a dat acordul, anuntand ca din data de 16 octombrie, fermierii europeni pot primi aceste avansuri.

Si in Romania,

Business / stiri Business4 vizite[ Arena ]

Primaria Municipiului Calarasi/ Concurs pentru recrutare in vederea ocuparii functiei publice de executie vacanta de consilier, clasa I

Vineri, 22 Iulie 2016, ora 12:50

Primaria Municipiului Calarasi/ Concurs pentru recrutare in vederea ocuparii functiei publice de executie vacanta de consilier, clasa IPrimaria Municipiului Calarasi organizeaza concurs pentru recrutare in vederea ocuparii functiei publice de executie vacanta de consilier, clasa I, grad principal Compartimentul Registratura, Arhiva si Servicii Interne - Directia Juridica din cadrul Primariei Municipiului Calarasi.
Conditii cumulative pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie vacanta de consilier, clasa I, grad profesional principal- Compartimentul Registratura, Arhiva si Servicii

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Arena ]

AgroInfo / Doua Submasuri din PNDR 2020 se deschid pe 28 iulie!

Vineri, 22 Iulie 2016, ora 09:04

AgroInfo / Doua Submasuri din PNDR 2020 se deschid pe 28 iulie!Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) anunta ca a publicat, pe 21 iulie, pe pagina oficiala de internet (www.afir.info) variantele finale ale Ghidurilor Solicitantului aferente submasurilor 6.2 "Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zone rurale" si 6.4 "Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole".
Ghidurile solicitantului pot fi consultate in vederea intocmirii cererilor de finantare pentru sesiunea de cereri de proiecte care va fi deschisa

Business / stiri Business2 vizite[ Arena ]

In 53 de sedii ANAF din 10 judete se poate plati cu cardul

Joi, 21 Iulie 2016, ora 14:50

Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala vin in sprijinul cetatenilor si continua procesul de modernizare si de simplificarea a platii taxelor si impozitelor fiscale si nefiscale.

Din aceasta saptamana, persoanele fizice din 10 judete pot sa isi plateasca obligatiile fiscale cu ajutorul cardului bancar la ghiseu. In acest scop, au fost instalate 101 POS-uri, in 53 de sedii ANAF (directii regionale, administratii fiscale judetene si servicii fiscale orasenesti

Business / stiri Business4 vizite[ Arena ]

AFIR / Ghidurile Solicitantului pentru finantarea investitiilor non-agricole din zona rurala, publicate

Joi, 21 Iulie 2016, ora 14:30

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a publicat joi pe pagina oficiala de internet (www.afir.info) variantele finale ale Ghidurilor Solicitantului aferente submasurilor 6.2 "Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zone rurale" si 6.4 "Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole", potrivit unui comunicat al agentiei.

Ghidurile Solicitantului pot fi consultate in vederea intocmirii cererilor de finantare pentru sesiunea de cereri de proiecte care

Business / stiri Business3 vizite[ Arena ]

Calarasi / Ivanciu: Speram ca in perioada urmatoare sa avem ceva realizari si mai putine justificari

Joi, 21 Iulie 2016, ora 10:42

Calarasi / Ivanciu: Speram ca in perioada urmatoare sa avem ceva realizari si mai putine justificariViorel Ivanciu a devenit in urma alegerilor locale din 5 iunie, unul din viceprimarii municipiului resedinta de judet. Validat consilier local, ales pe lista PNL, Ivanciu a ales sa lucreze in Executivul Primariei pentru urmatorii 4 ani. Care sunt gandurile sale, acum la inceput de an, ce obiective si-a propus pentru perioada urmatoare, in interviul de mai jos.

Domnul director Ivanciu a devenit de scurta vreme domnul viceprimar Ivanciu. Va felicitam si va uram mult succes in noua activitate!

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Arena ]

AgroInfo / Avem produs montan

Joi, 21 Iulie 2016, ora 09:04

AgroInfo / Avem produs montanDenumirea de PRODUS MONTAN poate fi folosita de producatorii agricoli din Romania! Executivul a adoptat in sedinta saptamanala, tinuta miercuri, 20 iulie, o hotarare prin care stabileste conditiile in care produsele din ferma pot sa capete aceasta denumire.
Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsul montan?
Productia de lapte si oua trebuie realizata in zona montana, iar pentru produsele obtinute din carne, acestea trebuie sa provina de la animale crescute in zona montana cel putin doua

Business / stiri Business4 vizite[ Arena ]

MFP / S-a deschis o noua sesiune de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare in baza HG 332 / 2014

Miercuri, 20 Iulie 2016, ora 16:33

Ministerul Finan
t
elor Publice anun
t
a deschiderea unei noi sesiuni de inregistrare a Cererilor de acord pentru finan
t
are in baza H.G. nr. 332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investi
t
iilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca, cu modificarile
s
i completarile ulterioare, care se va desfa
s
ura in perioada 08.08 - 22.08.2016.

Bugetul sesiunii este de 113 milioane lei.

Cererile de acord pentru finan
t
are,

Business / stiri Business3 vizite[ Arena ]

AgroInfo / Fermierii vor putea lua din octombrie un avans de 70% din subventiile 2016

Miercuri, 20 Iulie 2016, ora 09:24

AgroInfo / Fermierii vor putea lua din octombrie un avans de 70% din subventiile 2016Comisia Europeana a anuntat in cadrul unui comunicat ca statele membre vor putea plati fermierilor, incepand cu 16 octombrie, un avans de pana la 70% din platile directe aferente Campaniei 2016.
Decizia a fost luata la Bruxelles in contextul sprijinului pe care Comisia Europeana doreste sa-l ofere producatorilor din sectorul laptelui, precum si din alte sectoare afectate de embargoul rusesc.
"Avansuri de pana la 70% pentru platile directe si de pana la 85% pentru platile de dezvoltare rurala pe

Business / stiri Business3 vizite[ Arena ]

AgroInfo / Fonduri europene de 93 de milioane de euro pentru procesarea produselor agricole

Marti, 19 Iulie 2016, ora 09:06

AgroInfo / Fonduri europene de 93 de milioane de euro pentru procesarea produselor agricoleAgentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) primeste pana pe 31 octombrie 2016, ora 16.00 cereri pentru finantarea proiectelor de investitii din domeniul procesarii produselor agricole prin intermediul submasurii (sM) 4.2 "Sprijin pentru investitii in procesarea/ marketingul produselor agricole" din cadrul Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 (PNDR 2020).
Alocarea bugetara aferenta acestei submasuri pentru sesiunea anuala 2016 este de aproximativ 93,5 milioane de euro.

Business / stiri Business3 vizite[ Arena ]

Calarasi / Cum ar putea obtine PNL 3 mandate de deputat

Marti, 19 Iulie 2016, ora 00:39

Nu mai departe de miercurea trecuta, Raducu Filipescu spunea ca obiectivul PNL de a obtine la alegerile parlamentare 3 mandate de deputat e dificil de atins dar nu si imposibil. Liderul liberal a detaliat un pic sustinand ca daca PSD nu atinge procentul de 40%, victoria e mai facila in conditiile in care "nu vede" ALDE si PMP, mai nou alaturi de UNPR obtinand fiecare cate 25%, procent care sa le confere cate un mandat de deputat.

Din fericire, problema poate fi rezolvata chiar de Raducu

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Arena ]

Cartusanu: Unui primar trebuie sa-i dai continuitate pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele

Luni, 18 Iulie 2016, ora 10:17

Cartusanu: Unui primar trebuie sa-i dai continuitate pentru a-si duce la bun sfarsit proiecteleGheorghita Cartusanu
este un nume care se confunda "demult" cu destinele comunei Fundeni. Este primar din 2004 si de fiecare data si-a innoit mandatul obtinand procente semnificative. Pe 5 iunie 2016 peste 1500 de cetateni i-au reincredintat "increderea" pentru a finaliza proiectele mari de infrastructura si pentru a demara altele pentru cresterea confortului si a sigurantei fiecaruia dintre ei.

Domnule primar Cartusanu, s
-au incheiat alegerile.
Un nou mandat, obtinut cu un procent concludent.

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Arena ]

AgroInfo / Fostul sef al MADR critica politica agricola practicata de actualul guvern

Luni, 18 Iulie 2016, ora 08:43

AgroInfo / Fostul sef al MADR critica politica agricola practicata de actualul guvernDaniel Constantin a calificat masurile tehnocratilor drept "o ignorare a nevoilor fermierilor romani si o amenintare la adresa agriculturii".
Fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, sustine ca legea care prevede o alocare de peste un miliard de euro pentru refacerea sistemului national de irigatii, votata la finele lui 2015, reprezinta un prim pas necesar pentru a repara ceea ce s-a pierdut in ultimii 25 de ani, insa ceea ce face astazi Guvernul tehnocrat este o ignorare a nevoilor

Business / stiri Business5 vizite[ Arena ]

Calarasi / Alianta "inedita" in PNL

Duminica, 17 Iulie 2016, ora 16:51

E agitatie mare in noul PNL care se pregateste sa castige la pas alegerile parlamentare din toamna, la Calarasi. Liderul filialei judetene, Raducu Filipescu se fereste sa-i nominalizeze, in ordine, pe aspirantii partidului la fotoliile din Parlament sustinand doar ca parlamentarii in functie ar avea prima sansa.
"Prima discutie se face cu actualii parlamentari. Vreti sa continuati, nu vreti sa continuati, ce obligatii aveti in campania electorala, ce vreti sa faceti, cum vreti sa faceti. Dupa

Actualitate / stiri Actualitate64 vizite[ Arena ]

AgroInfo / Pretul graului: Fermierii se tem de o prabusire la 40 de bani pe kilogram

Duminica, 17 Iulie 2016, ora 09:46

AgroInfo / Pretul graului: Fermierii se tem de o prabusire la 40 de bani pe kilogramPretul graului - cel de pe bursele internationale, din portul Constanta sau chiar cel centralizat de Ministerul Agriculturii, difera cu mult fata de pretul pe care fermierii il obtin in realitate la negocierile cu traderii. Potrivit datelor obtinute de Agrointeligenta de la mai multi fermieri, s-a ajuns deja pana la 47 de bani pentru un kilogram de grau in judetul Dolj, la tranzactiile cu cel mai cunoscut trader strain care activeaza pe piata din Romania.

Preturile la care achizitioneaza

Business / stiri Business13 vizite[ Arena ]

Nu vede decat trei partide in Parlament

Sambata, 16 Iulie 2016, ora 20:21

Presedintele PNL Calarasi, Raducu Filipescu sustine ca doar formatiuni politice vor fi prezente in viitorul Parlament. Fostul sef al Consiliului Judetean considera ca pe langa PNL vor mai intra PSD si UDMR nedand vreo sansa PMP-ului sau ALDE. "In primul rand celor de la ALDE le trebuie 5% pe tara ca sa poata sa intre in Parlament si nu-i vad facand 5% singuri. Dupa aceea, ii trebuie lui Basescu si UNPR-ului 5% ca sa intre, nici pe acestia nu-i vad intrand. Da? Parerea mea este ca vor fi 3

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Arena ]

AgroInfo / Despagubiri pentru fermierii romani, in cazul animalelor depistate cu dermatoza nodulara

Sambata, 16 Iulie 2016, ora 13:25

AgroInfo / Despagubiri pentru fermierii romani, in cazul animalelor depistate cu dermatoza nodularaANSVSA a redactat o Hotarare de Guvern, ce ar putea fi aprobata in viitoarea sedinta a Executivului, prin care se creaza un mecanism de despagubiri pentru fermerii romani ale caror animale sunt afectate de dermatoza nodulara a bovinelor.
"In Hotararea de Guvern privind dermatoza nodulara la bovine, elementul de noutate este reprezentat de despagubirile care vor fi acordate pe cap de anima", a afirmat dr.Radu Roatis Chetan, presedintele ANSVSA. Aceasta prevedere este importanta pentru ca, in

Business / stiri Business4 vizite[ Arena ]

PNL / In 2015, doar s-a transmis numele premierului. Vezi cine a spus asta!

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 14:05

Raducu Filipescu a declarat miercuri ca PNL nu se afla "in atentia" presedintelui Klaus Iohannis, altfel liberalii ar fi avut in momentul de fata un procent consistent, cuprins intre 45 si 48%. Ba mai mult, din punctul sau de vedere, in 2015, numele premierului Ciolos i-a fost "livrat" locatarului de la Cotroceni. "Nu da Iohannis prin plic ca daca dadea PNL-ul avea 45% acum. Deci daca Iohannis ne-ar fi dat plicuri, plicuri, aveam 45-48% acum ne

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Arena ]

Perisoru / Filipescu, despre fostul primar Tudorel Damian: El e zbanghiu!

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 13:04

Localele din 5 iunie au consemnat un fapt "ciudat" la Perisoru. Fostul primar liberal, Tudorel Damian a pierdut la un singur vot fiind invins de mai tanarul, Catalin Bucur, sustinut de PSD. Seful de partid al lui Damian, Raducu Filipescu are numai cuvinte de "lauda" la adresa acestuia catalogandu-l pur si simplu "zbanghiu". "
La Perisoru
, Damian
pe mana lui a pierdut. Pai daca ajungi sa pierzi la un vot din pozitia de primar

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Arena ]

Frasinet / Mihaita Sandu: Am gasit Primaria si cu bune si cu rele

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 09:31

Frasinet / Mihaita Sandu: Am gasit Primaria si cu bune si cu releSocial - democratul, Mihaita Sandu este noul primar al localitatii Frasinet. S-a clasat pe primul loc intr-o competitie foarte incinsa cu candidatul sustinut de PNL. De la depunerea juramantului de investitura si pana acum, Mihaita Sandu impreuna cu echipa din primarie a demarat primele activitati care au vizat salubrizarea satelor.
Cea mai mare provocare o reprezinta finalizarea proiectului privind alimentarea cu apa in satele Luptatori, Curatesti si Danesti.
Care sunt problemele cu care se

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Arena ]

Cinema 3D/2D/ Program perioada 15- 28 iulie 2016

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 08:41

Cinema 3D/2D/ Program perioada 15- 28 iulie 2016Epoca de gheata: Ploaie de meteoriti - 3D, Partenere pentru Mike si Dave - 2D si Star Trek. Dincolo de infinit! - 3D

Intr-un spatiu modern care ofera conditii optime pentru vizionarea unui spectacol cinematografic atat in format 3D cat si in format 2D puteti viziona in perioada 15 - 28 iulie 2016 filmele: Epoca de gheata: Ploaie de meteoriti - 3D, Partenere pentru Mike si Dave - 2D si Star Trek. Dincolo de infinit! - 3D.

Filmele vor fi difuzate dupa cum urmeaza:

15 - 17 iulie

Vineri, ora 12.

Life Show / stiri Life Show9 vizite[ Arena ]

AgroInfo / Procesatorii de lapte din Romania detin un monopol

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 08:33

AgroInfo / Procesatorii de lapte din Romania detin un monopol"In Romania, cei care proceseaza laptele au ajuns practic sa detina un monopol. Sa vedem ce solutii gasim anti-monopol, pentru ca este o situatie care afecteaza extrem de grav producatorii nostri", a afirmat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, la o intalnire cu fermierii din Suceava, pe 13 iulie 2016.
Ministrul Agriculturii a declarat ca se are in vedere un sprijin national pentru sectorul laptelui, ce vizeaza producatorii care "nu beneficiaza de nici un fel de ajutor, nu pe aceia care

Business / stiri Business4 vizite[ Arena ]

PNL / Filipescu, convins ca primarii o vor lasa mai moale la parlamentare

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 01:02

Liderul liberal, Raducu Filipescu a tinut sa sublinieze miercuri ca la viitoarele alegeri parlamentare primarii PNL nu se vor omori cu firea in campanie, singura consolare fiind aceea ca nici alesii principalului adversar, PSD nu se vor implica asa cum au procedat la alegerile locale. "Credeti ca or sa se bata la fel? Nu or sa se bata nici pentru unii nici pentru altii si atunci vor fi mai putine voturi." a spus Filipescu care a admis faptul ca e complicat ca liberalii sa obtina 3 mandate de

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Arena ]

AgroInfo / Ministrul agriculturii: 99% din subventii vor fi platite fermierilor pana la finalul lunii iulie

Joi, 14 Iulie 2016, ora 09:16

AgroInfo / Ministrul agriculturii: 99% din subventii vor fi platite fermierilor pana la finalul lunii iulie99% dintre platile pentru fermierii romani vor fi finalizate pana la sfarsitul lunii iulie, a afirmat ministrul Agriculturii Achim Irimescu.
Pe 11 iulie 2016, intr-o interventie telefonica la o emisiune la Realitatea TV, ministrul Achim Irimescu afirma ca "in mod cert" vor fi fermieri care vor primi subventiile la toamna. O zi mai tarziu, la aceeasi emisiune TV, ministrul Agriculturii a revenit asupra declaratiei:
"Am vrut sa spun cu totul altceva. In fiecare an raman probabil 20, 30, 50, 100,

Business / stiri Business6 vizite[ Arena ]

Documentul cadru de implementare a Axei prioritare 4 a POR 2014-2020, lansat spre consultare publica

Joi, 14 Iulie 2016, ora 00:43

Marti, 12 iulie, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a lansat in consultare publica Documentul cadru de implementare a Axei prioritare 4, Programul Operational Regional (POR) 2014-2020, ce se aplica apelului de documente strategice pentru Axa prioritara 4 - Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile din cadrul POR 2014-2020.

Documentul cadru POR 2014-2020 pentru apelul de documente strategice aferent Axei prioritare 4 este destinat in principal potentialilor

Business / stiri Business5 vizite[ Arena ]

PNL / Filipescu: Ciolos ar putea fi o buna varianta de premier dar nu inseamna ca e si singura posibila!

Joi, 14 Iulie 2016, ora 00:11

Liderul PNL Calarasi, Raducu Filipescu a declarat miercuri ca actualul premier, Dacian Ciolos ar putea fi o buna varianta de premier pentru PNL dupa parlamentarele din toamna, cu o conditie "
Ca sa spui repede da, sunt de acord inseamna ca esti un soldat instruit acolo si obtuz, nu vezi cum trebuie sa vezi. Ciolos ar putea sa fie o varianta buna, asta in situatia in care pachetul de legi pe care vrea sa il pregateasca si sa il aduca va fi imbratisat favorabil de populatie si va fi multumita,

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Arena ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Sfarsitul unui subcomisar. Marian Neagu, politistul ucis fulgerator de infarct la 35 de ani sub ochii medicilor
La doar 35 de ani, un politist din judetul Calarasi a sfarsit fulgerator in urma unui infarct. ...
Problema chioscului din curtea Spitalului Judetean a fost rezolvata pe cale amiabila de Nicolae Dragu
Problema chioscului din curtea Spitalului Judetean, care functiona fara contract valabil, a fost ...
Posturi scoase la concurs de IPJ Calarasi
Inspectoratul de Politie Judetean Calarasi organizeaza concurs pentru ocuparea unei functii ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor