Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.423 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Primaria Municipiului Calarasi anunta organizarea de concursuri de recrutare. VEZI ce posturi sunt scoase la concurs!

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 08:39

Primaria Municipiului Calarasi anunta organizarea de concursuri de recrutare. VEZI ce posturi sunt scoase la concurs!A N U N T
Primaria Municipiului Calarasi organizeaza concurs pentru recrutare in vederea ocuparii functiei publice de executie vacante de consilier asistent - Serviciul Gospodarire Comunala si Protectia Mediului - Directia Economica din cadrul Primariei Municipiului Calarasi.
Conditii cumulative pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie vacante de consilier, clasa I, grad profesional asistent - Serviciul Gospodarire Comunala si Protectia Mediului

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Arena ]

Invitatie la film/ Berzele (3D, dublat), Copiii domnisoarei Peregrine: Intre doua lumi (3D), Fata din tren(2D)

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 08:14

Invitatie la film/ Berzele (3D, dublat), Copiii domnisoarei Peregrine: Intre doua lumi (3D), Fata din tren(2D)Intr-un spatiu modern care ofera conditii optime pentru vizionarea unui spectacol cinematografic atat in format 3D cat si in format 2D puteti viziona in perioada 30 septembrie - 13 octombrie 2016 filmele: Berzele (3D, dublat), Copiii domnisoarei Peregrine: Intre doua lumi (3D), Fata din tren(2D).

Filmele vor fi difuzate dupa cum urmeaza:

30 sep.- 2 oct. 2016:

Vineri: ora 12.30

Sambata, duminica: ora 10.30, respectiv 12.30

7 - 9 octombrie 2016

Vineri: ora 12.30

Sambata, duminica: ora 10.

Life Show / stiri Life Show2 vizite[ Arena ]

AgroInfo/ ANSVSA declanseaza ofensiva impotriva alimentelor falsificate

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 07:54

AgroInfo/ ANSVSA declanseaza ofensiva impotriva alimentelor falsificateIn acest sens, va fi creata in premiera o platforma nationala de control, in cadrul unui proiect care face parte din programul national strategic.
In perioada imediat urmatoare, Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor va realiza o Platforma Nationala de Control a Fraudelor, prin intermediul careia va face publice toate informatiile cu privire la falsurile depistate in piata, fie ca este vorba de comertul in piete sau in marile retele de magazine.
Anuntul a fost

Business / stiri Business3 vizite[ Arena ]

CCIA Calarasi organizeaza editia a XIII-a a Topului Firmelor

Joi, 29 Septembrie 2016, ora 23:42

Camera de Comert Industrie si Agricultura Calarasi organizeaza vineri, 30 septembnie, cea de-a XXIII-a editie a Topului Firmelor din judetul

Business / stiri Business5 vizite[ Arena ]

Iliuta: S-a rezolvat problema Prefecturii!

Joi, 29 Septembrie 2016, ora 10:24

Iliuta: S-a rezolvat problema Prefecturii!Reabilitarea sediului Prefecturii, prioritate a noului presedinte al Consiliului Judetean, Vasile Iliuta, va fi realizata cu finantare europeana. Iliuta a a anuntat miercuri ca problema terenului a fost rezolvata urmand a demara procedura de preluare a sediului Prefecturii pentru o perioada de minim 10 ani. "
S
-a rezolvat problema Prefecturii
.

S
-a identificat terenul de 21 de mii de mp,
care
e in patrimoniul municipiului Calarasi. N-a fost la momentul
acela
o analiza bine facuta, acum am

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Arena ]

AgroInfo/ Recolta de rapita este foarte slaba

Joi, 29 Septembrie 2016, ora 08:06

AgroInfo/ Recolta de rapita este foarte slabaRecolta de rapita a statelor europene va fi mult mai slaba in acest an, comparativ cu anii trecuti. In UE 27, Coceral estimeaza o recolta de 20 (iunie: 22,0, anul trecut: 22,4) milioane de tone de rapita.

Cele mai mari schimbari sunt prevazute pentru

Business / stiri Business1 vizite[ Arena ]

Programul Prima casa, suplimentat a doua oara in 2016

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 21:20

Plafonul total al garantiilor care pot fi emise in anul 2016 in cadrul Programului Prima casa se suplimenteaza cu 500 de milioane de lei, potrivit unei hotarari adoptate de Guvern in sedinta de astazi. Fondurile suplimentare vor fi utilizate pentru acoperirea cu prioritate a solicitarilor de acordare a unei finantari garantate in cadrul Programului, aflat in diverse stadii de aprobare si pre-aprobare la finantatori, in raport cu solicitarile noi.

Plafonul de garantii pentru anul 2016 al

Business / stiri Business1 vizite[ Arena ]

Calarasi / Consilierii locali, convocati joi, 29 septembrie in sedinta ordinara. Afla ordinea de zi!

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 18:54

Consiliul Local al municipiului Calarasi se convoaca in sedinta ordinara, joi, 29.09.2016, ora 16.30, in sala de sedinte a Consiliului Local Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

1.

Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal ,,CONSTRUIRE LOCUINEsE P+M,, situat in municipiul Calarasi, strada Bucuresti, nr. 352B, 352C, 352D.

2.

Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal ,,Construire spatiu comercial
", situat in strada Bucuresti, nr. 2, municipiul

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Arena ]

AgroInfo/ Fermierii isi pot ridica adeverintele!

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 08:02

AgroInfo/ Fermierii isi pot ridica adeverintele!Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca elibereaza adeverinte pentru beneficiarii Masurii 215 - Plati privind bunastarea animalelor, care intentioneaza sa acceseze credite in vederea finantarii activitatilor curente, de la institutiile bancare si non-bancare care au incheiat conventii cu APIA, pentru anul de cerere 2016.
Potrivit conventiilor, la solicitarea scrisa a fermierului, APIA elibereaza o adeverinta prin care confirma ca acesta a depus cerere de plata in

Business / stiri Business4 vizite[ Arena ]

CJ Calarasi / Cum arata reorganizarea initiata de noul presedinte, Vasile Iliuta

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 18:53

Imediat dupa preluarea mandatului de presedinte, Vasile Iliuta a anuntat ca va proceda la reorganizarea Consiliului Judetean, obiectiv care s-a realizat marti odata cu validarea Hotararii privind aprobarea Organigramei, a Statului de functii si a Regulamentului de Organizare si Functionare ale aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Calarasi.

Iata cum arata acest proces de reorganizare

Se aproba desfiintarea Directiei Management Proiecte, care avea in subordine o functie publica de

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Arena ]

Invitatie la teatru/ Spectacolul de teatru "REEsETA DE RAS ", joi 29 septembrie, de la ora 18:00 la Sala "Barbu Stirbei"

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 18:18

Invitatie la teatru/ Spectacolul de teatru "REEsETA DE RAS ", joi 29 septembrie, de la ora 18:00 la Sala "Barbu Stirbei"Consiliul Judetean Calarasi, prin Centrul Cultural Judetean si Compania Teatrala "VOUA" Bucuresti, prezinta joi, 29 Septembrie, de la ora 18:00 la Sala "Barbu Stirbei", spectacolul " REEsETA DE RAS ". Spectacolul face parte din Stagiunea de teatru

Life Show / stiri Life Show8 vizite[ Arena ]

1.257 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 18:05

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1.257 locuri de munca vacante, dupa cum urmeaza:

v

Spania - 816 locuri de munca: 800 muncitor necalificat in agricultura, 1 maseur, 15 sofer camion;

v

Marea Britanie - 110 locuri de munca: 60 ingrijitor persoane la domiciliu, 50 ingrijitor persoane;

v

Germania - 104 locuri de munca: 3 integrator software, 2 tamplar (alternativ dulgher), 3 dezvoltator software, 22 asistent medical, 15 electrician in

Business / stiri Business2 vizite[ Arena ]

Primaria Calarasi participa la concursul de bune practici "Inovatie si calitate in sectorul public"

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 09:12

Primaria Calarasi participa la concursul de bune practici "Inovatie si calitate in sectorul public"Reducerea risipei si eficientizarea cheltuirii banului public in administratia publica locala reprezinta pilonul 4 al concursului de bune practici "Inovatie si calitate in sectorul public", editia a IX-a, program dezvoltat de Guvernul Romaniei, prin: Cancelaria Primului-ministru, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic si Agentia Nationala a Functionarilor Publici, in parteneriat cu Consiliul Europei.
La editia din acest

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Arena ]

AgroInfo/ Lege noua

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 08:04

AgroInfo/ Lege nouaTerenurile agricole pentru care nu s-a dezbatut mostenirea la notarul public nu vor mai fi o problema pentru arendare sau pentru vanzare. Ministrul agriculturii a anuntat ca este in pregatire o noua lege care va rezolva situatia juridica a acestor terenuri.

Ministrul agriculturii, Achim Irimescu, s-a intalnit sambata, 24 septembrie, cu fermieri din judetul Brasov. Unul dintre agricultorii prezenti l-a intrebat pe seful de la Agricultura cum se poate rezolva o situatie de care se lovesc multi

Business / stiri Business3 vizite[ Arena ]

Consilierii judeteni, convocati marti in sedinta ordinara. Iata ordinea de zi!

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 01:40

Se convoaca Consiliul Judetean Calarasi in sedinta ordinara, la data de 27 Septembrie 2016, ora 12.00, in sala de sedinte a acestuia din municipiul Calarasi, str. 1 Decembrie 1918, nr.1, cu urmatoarea ordine de zi formata din 20 de Proiecte de hotarari:

1.
Proiect de hotarare prind aprobarea solicitarii de transmitere a unui teren din proprietatea publica a statului si administrarea Administratiei Nationale "Apele Romane" in administrarea Consiliului Judetean Calarasi

2.
Proiect de hotarare

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Arena ]

CCJ Calarasi / Ce filme poti vedea la Cinema 3D/2D in curand

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 19:05

CCJ Calarasi / Ce filme poti vedea la Cinema 3D/2D in curandPROGRAM CINEMA perioada 30 septembrie - 27 octombrie 2016.

30 sep.- 2 oct. 2016:

Vineri: ora 12.30

Sambata, duminica: ora 10.30 si 12.30

7 - 9 octombrie 2016

Vineri: ora 12.30

Sambata, duminica: ora 10.30 si 12.30

Berzele - 3D, dublat

* Regia: Nicholas Stoller, Doug Sweetland

* Cu: Smiley - voce ( versiune romana ) porumbelul Toady; Pavel Bartos - voce ( versiune romana ) Junior, Lidia Buble, Dorian Boguta, Mihai Chitu

* Gen film: Animatie, Comedie, Familie, Fantastic

* Durata: 89

Life Show / stiri Life Show4 vizite[ Arena ]

AgroInfo/ Fermierii vor scapa de plata TVA

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 08:03

AgroInfo/ Fermierii vor scapa de plata TVAAnuntul vine din partea ministrului de Finante, care a mai precizat ca masura ar putea intra in vigoare de la 1 noiembrie.
Anca Paliu, ministrul finantelor Publice a anuntat in cadrul unui interviu acordat pentru Agerpres, ca inprezent se afla in lucru un pachet de masuri destinat producatorilor agricoli, masuri ce ar urma sa intre in vigoare de la 1 noiembrie, avand ca scop acordarea unor facilitati fiscale pentru aceasta categorie.
Cea mai importanta masura din acest pachet va fi scutirea

Business / stiri Business5 vizite[ Arena ]

CCJ/ Poftiti la teatru! "Reteta de ras"- joi, 29 septembrie ora 18.00

Duminica, 25 Septembrie 2016, ora 11:00

CCJ/ Poftiti la teatru! "Reteta de ras"- joi, 29 septembrie ora 18.00Consiliul Judetean Calarasi, prin Centrul Cultural Judetean, continua seria spectacolelor din stagiunea teatrala de toamna 2016. Astfel, joi 29 septembrie, alaturi de iubitorii de teatru vor fi pe scena salii Barbu Stirbei actori ai Companiei Teatrale "Voua" Bucuresti: Adrian Fetecau, Jean Lemne, Tudorel Filimon, Andrei Necula, Daniel Torje, Vlad Jipa, in spectacolul cu piesa "Reteta de ras".

Spectacolele programate in cadru stagiunii de realizatorul Mix Music Bucuresti, vor continua dupa cum

Life Show / stiri Life Show18 vizite[ Arena ]

AgroInfo/ Mai sunt disponibile 317 milioane prin PNDR

Duminica, 25 Septembrie 2016, ora 10:22

AgroInfo/ Mai sunt disponibile 317 milioane prin PNDRIn acest an mai sunt fonduri disponibile pentru finantarea fermelor de familie pentru sectorul pomicol, pentru procesarea produselor agricole si pomicole, pentru dezvoltarea fermelor mici, pentru infrastructura la scara mica, dar si pentru infiintarea grupurilor de producatori din sectorul agricol si din cel pomicol.
Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale informeaza ca mai sunt disponibile peste 317 milioane de euro in cadrul sesiunilor active pentru depunerea cererilor de finantare

Business / stiri Business6 vizite[ Arena ]

AgroInfo/ Laptele mai ieftin decat apa

Sambata, 24 Septembrie 2016, ora 08:50

AgroInfo/ Laptele mai ieftin decat apaUn litru de apa minerala costa 1,34 euro in timp ce un litru de lapte costa 0,89 euro. Nici macar un euro! In Romania, pretul unui litru de lapte e si mai jos, 40 de bani, 60 de bani. Fermierii care primesc de la procesatori un leu pe litru sunt norocosi. Fermele de vaci de lapte sunt amenintate cu falimentul.
Industria produselor lactate din UE este intr-o criza fara precedent. Produsele lactate foarte ieftine, supraproductia in raport cu cererea, fluctuatiile mari de pret, dezastrele naturale

Business / stiri Business9 vizite[ Arena ]

Ziua Cooperarii Europene 2016

Vineri, 23 Septembrie 2016, ora 20:19

Ziua Cooperarii Europene 2016Secretariatul Comun al Programului Interreg V-A Romania - Bulgaria din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Calarasi pentru granita Romania - Bulgaria (BRCT Calarasi) a continuat traditia sarbatoririi Zilei Cooperarii Europene si in anul 2016, prin organizarea unor actiuni atat in Bulgaria cat si in Romania, sub motto-ul " Crestem impreuna ".

Miercuri, 21 septembrie 2016, in prima parte a zilei au fost organizate simultan doua ac
t
iuni
la Scoala Gimnaziala
"George

Business / stiri Business9 vizite[ Arena ]

Scuarul va fi gata in noiembrie

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 15:59

Mierrcuri, primarul Dragulin a readus in atentia publica subiectul privind finalizarea lucrarilor la Scuarul de pe Prel. Bucuresti precizand ca "PIF-ul" se va realiza in cursul lunii noiembrie a.c. "
Am discutat cu cei care lucreaza pe scuar, PIF-ul se semneaza in luna noiembrie. In perioada urmatoare, vor planta pomii pe iar in acele ghivece din piatra vor pune arbusti ornamentali, colorati.

Am venit cu o solicitare sa vedem daca exista posibilitatea ca noi, in afara de ce pun ei, sa punem

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Arena ]

AgroInfo/ Recolta slaba de rapita da peste cap planul de aprovizionare

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 08:01

AgroInfo/ Recolta slaba de rapita da peste cap planul de aprovizionareProcesatorii de oleaginoase sunt in cautare de rapita si ofera preturi mai mari. Chiar si asa, comerciantii nu pot intruni cerintele, deoarece lipseste oferta din partea fermierilor, relateaza Uniunea pentru Promovarea Plantelor Oleaginoase si Proteice (Ufop).
Piata rapitei s-a pus in miscare, chiar daca oferta este in continuare redusa. Procesatorii si-au mentinut preturile stabile, chiar si atunci cand, la Paris, cotatiile au tins sa creasca.
Preturi intre 385 si 390 euro/t franco au

Business / stiri Business6 vizite[ Arena ]

AJOFM Calarasi - Acordarea marcii sociale in contextul Legii nr.219/2015 privind economia sociala

Miercuri, 21 Septembrie 2016, ora 17:24

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi (AJOFM Calarasi) prin Compartimentul Relatii cu Angajatorii si Economie Sociala, desfasoara activitati in domeniul economiei sociale, potrivit prevederilor Legii 219/2015.

Statutul de intreprindere sociala

de insertie
se certifica prin acordarea
marcii sociale.
Marca cuprinde certificatul care atesta statutul de intreprindere sociala de insertie, cu o valabilitate de 3 ani de la data emiterii, precum si un element specific de

Business / stiri Business5 vizite[ Arena ]

Probleme financiare pentru Primaria Ulmu

Miercuri, 21 Septembrie 2016, ora 14:31

Primaria comunei Ulmu are nevoie de o infuzie financiara de 721.947,48 lei pentru a sustine toate cheltuielile prioritare. Suma care depaseste posibilitatile bugetului local a fost transmisa recent Consiliului Judetean insa institutia condusa de liberalul Vasile Iliuta n-a putut "oferi" decat 50 de mii de lei (500 de milioane lei vechi), bani care vor fi utilizati pentru asfaltare drumuri comunale.

Cu o populatie estimata putin la peste 1.500 de locuitori, comuna este administrata din 2008 de

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Arena ]

AgroInfo/ Buget generos pentru sectorul apicol

Miercuri, 21 Septembrie 2016, ora 08:09

AgroInfo/ Buget generos pentru sectorul apicolUniunea Europeana aloca Romaniei un buget de 3,6 milioane de euro pe an pentru un sector din agricultura care a avut grave pierderi in acest an. Este vorba despre sectorul apicol, unde productia de miere a scazut cu 50%. Vestea vine de la europarlamentarul roman Daniel Buda.

Comisia Europeana sprijina sectorul apicol din Romania cu peste 3,6 milioane de euro pe an in perioada 2017-2019. Oare vom fi in stare sa nu ratam si aceste fonduri? Apicultorii romani se confrunta cu o situatie alarmanta,

Business / stiri Business5 vizite[ Arena ]

AgroInfo/ Graul are cel mai mic pret din ultimul deceniu

Marti, 20 Septembrie 2016, ora 08:22

AgroInfo/ Graul are cel mai mic pret din ultimul deceniuIn perioada 25 august - 1 septembrie a.c., pretul (futures) graului la Bursa de la Chicago (CBOT) a continuat sa scada si a pierdut 8,23 procente, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii zece ani.

Preturile futures la grau urmeaza tendintele pietei agricole internationale. Stocurile mari de grau de pe piata mondiala si recolta buna din SUA au continuat sa puna presiune pe pret. Pana la sfarsitul primei

Business / stiri Business3 vizite[ Arena ]

Ciocanesti / Primaria, sufocata de cheltuieli!

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 14:40

Primaria comunei Ciocanesti are, se pare, mari probleme financiare. Potrivit unei situatii intocmita de primarul in exercitiu, Petre Pavel si transmisa Consiliului Judetean, suma totala a cheltuielilor care nu pot fi sustinute din fonduri ale bugetului local, este de 2.372.000 lei (adica 23, 72 miliarde de lei vechi!). O cifra impresionanta care ar putea avea repercursiuni serioase, in continuare, asupra bunului mers al activitatii Executivului local.

Cu o populatie estimata la peste 4.000 de

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Arena ]

Sfecla de zahar 2016: recoltare devansata, productii mult diminuate

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 08:07

Sfecla de zahar 2016: recoltare devansata, productii mult diminuateSfecla deshidratata pana la aspect de burete. Al doilea an de seceta severa in Moldova si-a pus amprenta si asupra culturilor de sfecla de zahar. Productiile la culturile conventionale nu vor depasi 40 tone/ha.
Observatiile au fost evidentiate la Simpozionul regional "Ziua sfeclei - Noi tendinte de modernizare si intensivizare in tehnologia sfeclei de zahar", desfasurat in ziua de 14 septembrie 2016 in ferma nemteana Business Agro Consulting SRL din comuna Girov-Neamt, patronata de catre Vasile

Business / stiri Business4 vizite[ Arena ]

AgroInfo/ Ani tot mai grei pentru agricultura din cauza cresterii temperaturilor

Duminica, 18 Septembrie 2016, ora 09:39

AgroInfo/ Ani tot mai grei pentru agricultura din cauza cresterii temperaturilorMeteorologii prognozeaza ca fenomenul de seceta se va acutiza, iar precipitatiile care vor cadea vor avea caracter din ce in ce mai extrem, producand pagube culturilor.
Meteorologii au lansat zilele acestea un avertisment cu privire la conditiile meteo din anii ce urmeaza, anuntand ca temperaturile vor creste in medie cu patru grade vara si cu doua grade iarna, pana la sfarsitul acestui secol, iar precipitatiile vor fi tot mai rare, accentuand fenomenul de seceta.
"Potrivit scenariilor

Business / stiri Business4 vizite[ Arena ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Un angajat al Primariei Budesti a decis sa-si puna capat zilelor
In cursul zilei de ieri, un angajat din cadrul Primariei Budesti a decis sa-si incheie socotelile cu ...
CJ Calarasi / Cum arata reorganizarea initiata de noul presedinte, Vasile Iliuta
Imediat dupa preluarea mandatului de presedinte, Vasile Iliuta a anuntat ca va proceda la ...
Parintii, obligati sa cumpere rechizite de firma de la librarii special recomandate
Anul scolar nu a inceput bine pentru toti parintii. In urma sedintelor organizate in aceasta ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor