Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.335 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Astazi a inceput Postul Nasterii Domnului sau al Craciunului

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 15:13

Astazi a inceput Postul Nasterii Domnului sau al CraciunuluiAstazi, 15 noiembrie, am intrat in Postul Nasterii Domnului sau al Craciunului, care va dura pana la 24 decembrie.

Sarbatoarea Nasterii Domnului a fost praznuita impreuna cu Botezul lui Hristos pana la mijlocul secolului al IV lea. La sfarsitul acestui secol, Craciunul a devenit sarbatoare distinct, praznuit pe 25 decembrie.

La inceput, perioada de postire nu era la fel pentru toti crestinii. Unii se nevoiau doar sapte zile, iar altii posteau sase saptamani. Durata postului Craciunului a fost

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Observator de Calarasi ]

Tigarete fara documente, confiscate de politistii calaraseni

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 13:47

Tigarete fara documente, confiscate de politistii calaraseni11.500 de tigarete fara documente de provenienta au fost confiscate de politistii de ordine publica din Calarasi.

In data de 12 noiembrie 2019, politistii din cadrul Politiei Municipiului Calarasi au depistat o femeie in varsta de 43 de ani, din municipiul Calarasi, in timp ce lua din autoturismul parcat pe strada Stirbei Voda

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Observator de Calarasi ]

Consilierii judeteni au aprobat repartizarea sumelor din fondul constituit la dispozitia CJ, in proportie de 7,5%

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 13:46

Consilierii judeteni au aprobat repartizarea sumelor din fondul constituit la dispozitia CJ, in proportie de 7,5%Consilierii judeteni s-au reunit miercuri, 13 noiembrie, in sedinta extraordinara. Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotarare privind repartizarea sumelor din fondul constituit la dispozitia Consiliului Judetean Calarasi, in proportie de 7,5%, din impozitul pe venit estimat a fi incasat la bugetul de stat, pe unitati administrativ - teritoriale, pe anul 2019. Consilierii PSD si ALDE s-au retras din sedinta, nemultumiti fiind de repartizarea sumelor pentru fiecare primarie in parte.

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Observator de Calarasi ]

AFC Dunarea Calarasi fost invinsa de FC Arges, scor 1 - 2

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 13:44

AFC Dunarea Calarasi fost invinsa de FC Arges, scor 1 - 2Cu trei victorii si un egal in ultimele patru etape, Dunarea Calarasi parea ca se afla pe drumul care s-o duca acolo unde i-ar fi si locul, spre zona superioara a clasamentului. Partida cu FC Arges din cadrul rundei a 17-a putea sa confirme forma buna a "galben - albastrilor", aureolati cu doar cateva zile in urma dupa succesul de la Targu Jiu in fata celor de la Viitorul Pandurii (scor 1 - 3).

Prima parte a duelului a fost una relativ echilibrata, cu putine ocazii de gol la cele doua porti.

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Observator de Calarasi ]

Primaria Municipiului Calarasi investeste in handbalul feminin

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 13:43

Primaria Municipiului Calarasi investeste in handbalul femininO ramura sportiva in care Consiliul Local Calarasi si Primaria Municipiului Calarasi vor investi mai mult anul acesta este cea a handbalului feminin. Pe langa finantarea castigata cu proiectul "H.A.I. L.A. S.P.O.R.T." pe Legea 350, finantare ce asigura participarea la competitii nationale a doua grupe de varsta (chirii, transport, onorarii etc) si care se ridica la 50.000 de lei, Clubul Sportiv Danubius Calarasi, unde sunt inscrise peste o suta de fete cu varste cuprinse intre 8 si 18 ani, a

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Observator de Calarasi ]

Profesorii si invatatorii pot crea teste pe platforma Digitaliada.ro

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 13:42

Profesorii si invatatorii pot crea teste pe platforma Digitaliada.roFundatia Orange anunta lansarea sectiunii de invatare si testare online Digitaliada ce pune gratuit la dispozitia oricarui profesor de invatamant primar sau gimnazial din Romania, interesat de digitalizarea propriului proces didactic, o solutie interactiva completa.

Profesorii si invatatorii pot crea teste, pot evalua online competentele elevilor, in clasa sau prin teme pentru acasa. Elevii pot parcurge materia, primesc teste si le rezolva, chiar si de acasa atunci cand lipsesc de la scoala.

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Observator de Calarasi ]

Listele cu persoanele juridice aprobate in cadrul programului "Rabla Plus" au fost publicate pe site-ul AFM

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 13:41

Listele cu persoanele juridice aprobate in cadrul programului "Rabla Plus" au fost publicate pe site-ul AFMCa urmare a aprobarii dosarelor de finantare in sedinta Comitetului de Avizare din data de 11 noiembrie 2019, Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic (Programul "Rabla Plus"). In aceasta etapa, au fost acceptate doua dosare pentru doua autovehicule electrice.

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Observator de Calarasi ]

Pacientii cu afectiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale si tratamente personalizate

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 13:39

Pacientii cu afectiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale si tratamente personalizateProiectul de Contract - cadru pentru urmatorii patru ani prevede o serie de masuri menite sa faciliteze accesul pacientilor la servicii medicale. Printre aceste masuri se numara si realizarea unui pachet de servicii integrate pentru pacientii cu afectiuni oncologice care sa asigure, pe langa tratamente, si un acces mai bun la serviciile de monitorizare necesare.

De asemenea, in conditiile in care incidenta afectiunilor oncologice este in crestere, sistemul de sanatate din Romania va pune

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Observator de Calarasi ]

36 de calaraseni vor merge in statiuni balneare in data de 19 noiembrie 2019

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 13:38

36 de calaraseni vor merge in statiuni balneare in data de 19 noiembrie 2019Pentru a 17-a serie de tratament balnear aferenta anului 2019, pentru judetul Calarasi au fost repartizate doar 36 de bilete, potrivit Casei Judetene de Pensii Calarasi. Lista poate fi consultata www.cjpcalarasi.ro, sectiunea bilete de tratament. Pentru aceasta serie, ce are ca data de intrare in statiuni 19 noiembrie 2019, biletele de tratament au fost alocate in urmatoarele statiuni in care Casa Nationala de Pensii detine in proprietate structuri de cazare, respectiv: Amara, Caciulata,

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Observator de Calarasi ]

Piesa "Cum se face 2 - Funeraliile Doamnei Pompoiu", pe scena salii "Barbu Stirbei", in data de 26 noiembrie 2019

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 13:37

Piesa "Cum se face 2 - Funeraliile Doamnei Pompoiu", pe scena salii "Barbu Stirbei", in data de 26 noiembrie 2019Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi si Consiliul Judetean Calarasi prezinta piesa "Cum se face 2 - Funeraliile Doamnei Pompoiu", regia si scenariul apartinand lui Octavian Strunila. Din distributie fac parte urmatorii actori: Catalina Grama (Jojo), Paul Ipate, Alexandru Conovaru si Octavian Strunila. Piesa se va juca in data de 26 noiembrie 2019, la ora 18:00, la sala "Barbu Stirbei".

"Cum se face" este o comedie de bun gust despre viata din spatele cortinei. Acest spectacol

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Observator de Calarasi ]

Expozitia "Acuarele" va fi deschisa sambata, la Muzeul Municipal Calarasi

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 16:06

Expozitia "Acuarele" va fi deschisa sambata, la Muzeul Municipal CalarasiIubitorii de pictura sunt asteptati sambata, 16 noiembrie, incepand cu ora 14:00, la Muzeul Municipal Calarasi, la vernisajul expozitiei "Acuarele", ce cuprinde lucrarile artistului Dorin Manea. Cuvantul de deschidere il va avea curatorul expozitiei, criticul de arta Ana Amelia

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Observator de Calarasi ]

"Cartea de Aur a Centenarului Marii Uniri" va fi lansata pe 28 noiembrie, la Biblioteca Judeteana Calarasi

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 16:05

"Cartea de Aur a Centenarului Marii Uniri" va fi lansata pe 28 noiembrie, la Biblioteca Judeteana CalarasiBestseller-ul Editurii RAO in anul 2018, "Cartea de Aur a Centenarului Marii Uniri", al carui editor este Bogdan Bucur, va fi lansat in preajma zilei nationale a Romaniei, si anume pe 28 noiembrie, la Calarasi. Manifestarea va avea loc la sediul Bibliotecii Judetene "Alexandru Odobescu", intre orele 14:00 si 16:00.

"In cadrul evenimentului vom avea ocazia sa vizionam si filmul documentar omonim realizat dupa aceasta carte, comentat de

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Observator de Calarasi ]

La nivelul judetului nostru pretul lemnelor a ajuns la suma de 420 de lei pentru un metru cub de stejar sau salcam

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 16:04

La nivelul judetului nostru pretul lemnelor a ajuns la suma de 420 de lei pentru un metru cub de stejar sau salcamOdata cu apropierea frigului, una dintre preocuparile pe care o au foarte multi oameni din mediul rural este cea legata de procurarea de lemn pentru incalzirea pe timpul iernii. Si in judetul Calarasi se poate observa ca pe multe site-uri de anunturi se gasesc persoane fizice sau juridice care comercializeaza lemne de foc. In acest sens, Quickshop.ro a realizat o cercetare de piata cu privire la pretul in judetul Calarasi a metrului cub de lemn si a ajuns la mai multe concluzii.

La nivelul

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Observator de Calarasi ]

Ministerul Sanatatii a retras marti un numar de 28 de acte normative

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 16:03

Ministerul Sanatatii a retras marti un numar de 28 de acte normativeMinisterul Sanatatii a retras marti, 12 noiembrie, din procesul de dezbatere publica sau avizare interministeriala un numar de 28 de acte normative. Este vorba despre sapte ordine de ministru aflate in consultare publica la rubrica Transparenta Decizionala si alte 21 de proiecte de hotarari de guvern, ordonante de urgenta si legi initiate si aflate in avizare interministeriala.

"Am primit mai multe semnale si nemultumiri din partea pacientilor, dar si a profesionistilor din sistem cu privire

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Observator de Calarasi ]

ADR Sud Muntenia a organizat prima intalnire a Grupului de Parteneriat Local Calarasi

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 16:02

ADR Sud Muntenia a organizat prima intalnire a Grupului de Parteneriat Local CalarasiIn data de 12 noiembrie 2019, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia a organizat prima intalnire a Grupului de Parteneriat Local Calarasi (GPL) in vederea elaborarii Planului de Dezvoltare Regionala (PDR) 2021 - 2027. In cadrul intalnirii, Daniela Camelia Traian, director adjunct Directia Dezvoltare si Comunicare, a multumit participantilor pentru implicarea in activitatea de programare desfasurata de-a lungul timpului, subliniind ca "intrunirea de astazi initiaza seria de evenimente

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Observator de Calarasi ]

A fost publicat Catalogul surselor de finantare nerambursabila active pentru luna noiembrie 2019

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 16:01

A fost publicat Catalogul surselor de finantare nerambursabila active pentru luna noiembrie 2019Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) Sud Muntenia, prin Directia Dezvoltare si Comunicare, a publicat Catalogul surselor de finantare nerambursabila pentru luna noiembrie 2019. Scopul editarii acestei publicatii este de a veni in sprijinul potentialilor beneficiari de fonduri nerambursabile din regiunea Sud Muntenia care doresc sa realizeze diferite investitii. Astfel, in acest document sunt prezentate oportunitatile de finantare din programele

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Observator de Calarasi ]

Romsilva deruleaza campania "Un copil, un bradut"

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 15:59

Romsilva deruleaza campania "Un copil, un bradut"Incepand din acest an, Romsilva lanseaza o noua provocare: campania "Un copil, un bradut". Noua campanie isi propune responsabilizarea copiilor fata de natura, crearea unei legaturi trainice cu padurea, educatia forestiera prin implicarea acestora in actiunile de plantare, dar si socializare. In acest demers, parintii, rudele, prietenii sunt invitati sa dea o mana de ajutor tuturor copiilor care vor face parte din actiunea de plantare.

Conceptul campaniei este simplu. Orice companie, asociatie,

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Observator de Calarasi ]

AHC Dunarea Calarasi va organiza si anul acesta actiunea de Craciun cu jucariile de plus

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 15:58

AHC Dunarea Calarasi va organiza si anul acesta actiunea de Craciun cu jucariile de plusAHC Dunarea Calarasi va organiza si anul acesta actiunea de Craciun cu jucariile de plus. Astfel, in data de 12 decembrie 2019, toti pasionatii de sport, si nu numai, care vor asista la meciul de handbal AHC Dunarea Calarasi - CSM Bacau, sunt rugati sa vina la Sala Polivalenta cu o jucarie din plus. Jucariile vor fi aruncate pe teren in pauza meciului, urmand sa fie colectate de organizatori si donate ulterior copiilor din centrele institutionale sau din familiile cu posibilitati materiale

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Observator de Calarasi ]

Permisele de pescuit, emise de Agentia Nationala pentru Pescuit, sunt valabile pana la data de 31 decembrie 2019

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 15:57

Permisele de pescuit, emise de Agentia Nationala pentru Pescuit, sunt valabile pana la data de 31 decembrie 2019Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu (ITPF) informeaza cetatenii care desfasoara activitati de pescuit recreativ - sportiv in apele de frontiera, in zona de competenta a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu (judetele Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj) si carora deja le-au fost eliberate avize de catre structurile Politiei de Frontiera, pana la data de 8 mai 2019, in baza permiselor de pescuit emise de Agentia Nationala pentru Pescuit si

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Observator de Calarasi ]

Actiune a Politiei Romane pentru siguranta transporturilor

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 15:56

Actiune a Politiei Romane pentru siguranta transporturilorIn zilele de 13 si 14 noiembrie 2019, Politia Romana, prin Directia de Politie Transporturi, participa la o actiune, organizata la nivel european, sub egida RAILPOL, ce are ca scop siguranta cetateanului si asigurarea integritatii infrastructurii critice.

Politisti de la transporturi, ordine publica si rutiera actioneaza pentru prevenirea si combaterea furturilor de componente de la infrastructura critica (transportul feroviar, telecomunicatii, aprovizionarea cu electricitate, petrol si gaze

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Observator de Calarasi ]

CJCC Calarasi a incheiat un parteneriat cu Teatrul "Bacovia" din Bacau - "Hai si tu la Teatrul Meu!"

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 10:12

Teatrul "Bacovia" din Bacau a initiat o colaborare cu Centrul Judetean de Cultura si Creatie (CJCC) Calarasi, in acest sens fiind incheiat un parteneriat intre cele doua institutii. Initiativa a venit ca urmare a programului Teatrului Municipal "Bacovia" din Bacau, demarat in urma cu trei ani de managerul Eliza Noemi Judeu, intitulat "Hai si tu la Teatrul Meu!", ce propune teatrelor din tara un schimb de spectacole, de care beneficiaza pe de o parte trupele de actori, pe de alta parte

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Observator de Calarasi ]

Calarasenii au aflat luni seara cine-i "Seful"

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 10:09

Calarasenii au aflat luni seara cine-i "Seful"Cea mai recenta piesa din stagiunea teatrala de toamna, jucata pe scena salii "Barbu Stirbei" a Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi, a fost "Seful", publicul bucurandu-se de o distributie formata din Serban Pavlu si Cristi Iacob cu o aparitie video a actritei Anca Sigartau, iar regia este semnata de Ricard Reguant. Calarasenii au fost incantati de actiunea ce se petrecea in seara de Revelion, unde seful unei mari companii ramane blocat in birou cu un angajat pe care tocmai l-a

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Observator de Calarasi ]

Dunarea va juca pe Arena "Ion Comsa" din Calarasi cu FC Arges, astazi, la ora 14:00

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 10:07

Dunarea va juca pe Arena "Ion Comsa" din Calarasi cu FC Arges, astazi, la ora 14:00In runda a 17-a a ligii secunde, ultima intermediara a anului, Dunarea va juca pe Arena "Ion Comsa" din Calarasi cu FC Arges, partida fiind programata astazi, 13 noiembrie, de la ora 14:00. Pitestenii care au contabilizat doua remize albe in ultimele doua runde ocupa locul 8, cu 22 de puncte. In cele 15 partide jucate, FC Arges a bifat sase victorii (cinci acasa si una in deplasare), patru egaluri (doua acasa si tot atatea in deplasare) si cinci infrangeri (doua acasa si trei in deplasare).

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Observator de Calarasi ]

Victor Costache, ministrul Sanatatii, asigura cadrele medicale ca plata salariilor aferente lunii decembrie va fi realizata la timp

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 10:05

Victor Costache, ministrul Sanatatii, asigura cadrele medicale ca plata salariilor aferente lunii decembrie va fi realizata la timp"Am avut o prima intalnire cu ministrul Finantelor Publice, in prezenta premierului Ludovic Orban si a vicepremierului Raluca Turcan, in care am discutat despre necesitatea unei rectificari bugetare pozitive pentru plata salariilor si suplimentarea fondurilor Sanatatii,

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Observator de Calarasi ]

Calarasenii isi pot verifica nivelul glicemiei gratuit, maine, intre orele 09:00 si 13:00

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 10:02

Calarasenii isi pot verifica nivelul glicemiei gratuit, maine, intre orele 09:00 si 13:00Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, marcata in fiecare an pe 14 noiembrie, calaraseni sunt asteptati maine, intre orele 09:00-13:00, sa-si verifice nivelul glicemiei in mod gratuit. Actiunea de evaluare a glicemiei va avea loc la punctele de prim ajutor din Piata Big, Piata Mare si Piata Cuza Voda, precum si la sediile Primariei Municipiului Calarasi. Coordonatorul actiunii este Filiala Calarasi a Crucii Rosii Romane, iar partenerii acesteia sunt: Primaria Municipiului Calarasi,

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Observator de Calarasi ]

TenarisSilcotub ofera o noua serie de Burse de Merit pentru liceenii din Calarasi

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 09:58

TenarisSilcotub ofera o noua serie de Burse de Merit pentru liceenii din CalarasiLiceenii din Calarasi cu rezultate de exceptie la scoala pot beneficia si in acest an de o Bursa de Merit din partea companiei TenarisSilcotub. Prin aceasta initiativa, compania sustine excelenta in educatie, un domeniu in care investeste constant pentru a sustine dezvoltarea pe termen lung a comunitatii locale.

Fiecare bursa oferita de TenarisSilcotub este in valoare de 1.800 de lei, iar compania va acorda in total 250 de burse in cele trei orase din Romania in care are activitati de

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Observator de Calarasi ]

Clubul "Liderii Mileniului Trei" recruteaza elevi calaraseni

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 09:56

Clubul "Liderii Mileniului Trei" recruteaza elevi calaraseniClubul "Liderii Mileniului Trei" (LMT) recruteaza elevi calaraseni.

"Daca ai dorinta de dezvoltare, simti nevoia exteriorizarii creativitatii si a lucrului in echipa si crezi ca esti posesorul 'elementului Z', te afli doar la un click distanta de a-ti schimba experienta de licean. Completeaza formularul pe pagina de facebook Clubul Liderii Mileniului Trei Calarasi pana la data de 17 noiembrie 2019", sustin reprezentantii Clubului LMT.

"Liderii Mileniului Trei" este un program educational in

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Observator de Calarasi ]

Concursul de eseuri "Varstele filosofiei" se desfasoara pana la data 28 februarie 2020

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 09:55

Concursul de eseuri "Varstele filosofiei" se desfasoara pana la data 28 februarie 2020Elevii din toate judetele tarii pot participa in perioada 15 octombrie 2019 - 28 februarie 2020 la a doua editie a concursului national anual de eseuri pentru elevi in domeniul stiintelor umaniste "Varstele filosofiei". Competitia este organizata de Departamentul de Filosofie, al Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice, din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi.

Concursul national anual de eseuri pentru elevi in domeniul stiintelor umaniste "Varstele filosofiei" se

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Observator de Calarasi ]

Primaria Calarasi a semnat contractul de lucrari pentru constructia Pietei Mari

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 09:53

Primaria Calarasi a semnat contractul de lucrari pentru constructia Pietei MariPrimaria Municipiului Calarasi a semnat contractul de lucrari pentru constructia Pietei Mari. Aceasta va fi gata in aproximativ un an de zile, cu o noua identitate.

"Centrul vechi al municipiului Calarasi intra, prin semnarea acestui contract de lucrari, intr-o etapa de modernizare, ce se va continua, asa cum ne-am propus, cu reabilitarea intregului centru pietonal, de la strada Sloboziei pana la strada Dobrogei, cu ajutorul fondurilor europene", se arata pe pagina se facebook a Primariei

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Observator de Calarasi ]

319 locuri de parcare vor fi atribuite in perioada urmatoare in municipiul Calarasi

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 09:53

319 locuri de parcare vor fi atribuite in perioada urmatoare in municipiul CalarasiConform afirmatiilor reprezentantilor Primariei Municipiului Calarasi, in perioada urmatoare, vor fi atribuite 319 locuri de parcare de resedinta. Astfel, in intervalul 15 - 29 noiembrie, Compartimentul Transport Local din cadrul Primariei Municipiului Calarasi asteapta cereri pentru atribuirea de locuri de parcare de resedinta din urmatoarele zone: bulevardul 1 Mai, blocurile A1 si A2 - patru locuri (3, 4, 9, 11); bulevardul 1 Mai, blocurile A3, A4 si A5 - trei locuri (9, 10, 13); strada

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Observator de Calarasi ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
S-a semnat contractul de lucrari pentru Piata Centrala Calarasi
A fost semnat contractul de lucrari pentru constructia Pietei Mari din centrul municipiului ...
Alegeri Prezidentiale 2019 | Pentru prima data de la Revolutie, candidatul dreptei la Presedintie castiga in Judetul Calarasi
Este pentru prima data de la Revolutie incoace cand, in Judetul Calarasi, alegerile pentru ...
Alegeri Prezidentiale 2019 | Calarasiul, in top 10 judete cu prezenta redusa la vot
Deocamdata, interesul calarasenilor pentru alegerile prezidentiale nu pare sa fie unul foarte mare, ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor