Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.343 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Peste 1.400 de tigarete au fost confiscate de politistii calaraseni

Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 10:39

Peste 1.400 de tigarete au fost confiscate de politistii calaraseniPeste 1.400 de tigarete fara documente de provenienta au fost confiscate de politistii de ordine publica din Calarasi.

Politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Calarasi au identificat doua persoane, din localitate, cu varste cuprinse intre 32 si

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Observator de Calarasi ]

Casa Judeteana de Pensii Calarasi a repartizat 17 bilete de tratament pentru seria a cincea

Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 10:37

Casa Judeteana de Pensii Calarasi a repartizat 17 bilete de tratament pentru seria a cinceaCasei Judetene de Pensii Calarasi i-au fost alocate, pentru seria a cincea, cu plecare in zilele de 21 si 22 aprilie, 53 de bilete de tratament. Acestea sunt disponibile in statiunile: Amara (46 de locuri), Geoagiu (trei locuri), Pucioasa (doua locuri) si Covasna (doua locuri).

Potrivit informatiilor furnizate de catre reprezentantii CJP Calarasi, in zilele de 21 si 22 aprilie, 17 pensionari vor pleca in statiuni precum Amara si Pucioasa. Pentru aceasta serie au mai ramas disponibile 36 de

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Observator de Calarasi ]

Ecoaqua va trimite facturile prin Posta Romana

Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 09:44

Ecoaqua va trimite facturile prin Posta RomanaEcoaqua S.A. Calarasi va trimite facturile de servicii apa si canalizare catre clientii sai prin Compania Nationala Posta Romana.

Operatorul serviciilor de apa si canalizare din judetele Calarasi si Ialomita anunta utilizatorii sai hotararea de transmitere a facturilor prin serviciul oferit in acest sens de Posta Romana. Se va incepe aceasta actiune in baza contractului incheiat cu CN Posta Romana SA pentru trimitere de corespondenta, incepand cu facturile emise in luna aprilie 2018, in

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Observator de Calarasi ]

Incasari de peste 22 de milioane de lei din taxe si impozite

Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 09:42

Incasari de peste 22 de milioane de lei din taxe si impozitePrimaria Municipiului Calarasi, prin Serviciul Taxe si Impozite Locale, a facut o analiza a veniturilor inregistrate in anul 2018, de la inceputul anului si pana in prezent, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Serviciul Taxe si Impozite Locale are inregistrate in evidenta, la data de 31 martie 2018, un numar de 58.862 de roluri, 3.799 de persoane juridice si 55.063 de persoane fizice, dintre care 2.865 de persoane juridice active si 42.539 de persoane fizice active.

Rolurile active

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Observator de Calarasi ]

2,6 milioane de euro din fonduri europene pentru modernizarea unor tronsoane de drum

Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 09:36

2,6 milioane de euro din fonduri europene pentru modernizarea unor tronsoane de drumConsilierii locali ai municipiului Calarasi au votat in sedinta extraordinara din data de 19 aprilie a.c., au votat Proiectul de hotarare privind aprobarea parteneriatului intre UAT Municipiul Calarasi si Municipalitatea Borovo, Bulgaria, pentru depunerea si implementarea proiectului transfrontalier "W-TEN - Calarasi - Borovo noduri bine conectate la reteaua TEN-T de transport ".

Prin intermediul celui de-al treilea Apel de proiecte, din cadrul Programului Interreg VA Romania - Bulgaria, UAT

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Observator de Calarasi ]

Peste 200 de posturi vacante, disponibile la Bursa generala a locurilor de munca

Joi, 19 Aprilie 2018, ora 12:45

Peste 200 de posturi vacante, disponibile la Bursa generala a locurilor de muncaAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Calarasi (AJOFM) va organiza maine, 20 aprilie, Bursa generala a locurilor de munca. Actiunea se va desfasura simultan, incepand cu ora 09:30, in urmatoarele locatii: Calarasi - Centrul Regional pentru Formare Profesionala a Adultilor, str. Sloboziei, nr. 4 Bis; Oltenita - Agentia Locala pentru Ocuparea Fortei de Munca, str. Argesului, nr. 111.

Pana la aceasta data, au fost contactati 343 de agenti economici, iar dintre acestia 17 au

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Observator de Calarasi ]

Profesorii pot depune pana pe 3 mai dosarele la concursul pentru ocuparea posturilor vacante

Joi, 19 Aprilie 2018, ora 10:29

Profesorii pot depune pana pe 3 mai dosarele la concursul pentru ocuparea posturilor vacanteProba scrisa din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor vacante/rezervate din judetul Calarasi se va desfasura in data de 11 iulie 2018. Dosarele de concurs se depun la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Calarasi in perioada 20 aprilie - 3 mai 2018 (luni, marti, miercuri si joi, intre orele 10:00 - 16:00, iar vineri, intre orele 10:00 - 14:00). Cererile pentru inscriere se pot descarca de pe site-ul institutiei, www.isj-cl.ro.

Cadrele didactice titulare care solicita detasare la cerere

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Observator de Calarasi ]

Sanctiuni de peste 74.000 de lei, aplicate de politisti

Joi, 19 Aprilie 2018, ora 10:28

Sanctiuni de peste 74.000 de lei, aplicate de politistiPeste 150 de persoane au fost legitimate, aproximativ 200 de autovehicule au fost controlate si 82 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate in urma unei actiuni desfasurate de politisti in judetul Calarasi.

Zilele trecute, politistii din cadrul Politiei Orasului Budesti, Sectiei 1 Politie Rurala Calarasi si Sectiei 2 Politie Rurala Ulmeni au desfasurat o actiune cu efective marite pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si linistii publice.

Actiunea a urmarit

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Observator de Calarasi ]

ITM verifica angajatorii care desfasoara activitati de transport rutier de marfuri periculoase

Joi, 19 Aprilie 2018, ora 10:27

ITM verifica angajatorii care desfasoara activitati de transport rutier de marfuri periculoaseIn perioada aprilie - noiembrie a.c., Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) din Calarasi efectueaza o actiune de control privind verificarea modului in care se respecta cerintele minime de securitate si sanatate in munca pentru transportul rutier al marfurilor periculoase.

Grupul tinta al acestei actiuni il constituie angajatorii care desfasoara activitati economice principale sau secundare de transport rutier de marfuri periculoase, avand codul CAEN 4941.

Obiectivele vizate sunt

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Observator de Calarasi ]

Presedintele CJ Calarasi, Vasile Iliuta, a verificat situatia lucrarilor efectuate la drumurile judetene

Joi, 19 Aprilie 2018, ora 09:26

Presedintele CJ Calarasi, Vasile Iliuta, a verificat situatia lucrarilor efectuate la drumurile judeteneLa inceputul aceste luni au demarat lucrarile cuprinse in programul de lucrari de intretinere si reparatii drumuri judetene pentru anul 2018.

La solicitarea Consiliului Judetean (CJ) Calarasi, prin Directia Tehnica, SC Drumuri si Poduri S.A. a transmis, in data de 10 aprilie 2018, o propunere de esalonare a executiei lucrarilor pe trimestre si luni ale anului, dupa prioritati stabilita de comun acord, avandu-se in vedere ca reparatiile asfaltice sa inceapa pe drumurile amplasate la distanta

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Observator de Calarasi ]

Avertismente pentru proprietarii care nu strang mizeria facuta de caini

Joi, 19 Aprilie 2018, ora 09:25

Avertismente pentru proprietarii care nu strang mizeria facuta de cainiIn zilele de 16 si 17 aprilie, a avut loc o actiune de control in parcuri demarata de personalul din cadrul Serviciului de Control si Protectia Animalelor sub directa coordonare a conducerii Serviciului Public pentru Gestionarea Cainilor fara Stapan, din subordinea Primariei Municipiului Calarasi, in scopul responsabilizarii cetatenilor care frecventeaza aceste zone, de a respecta normele de curatenie, igiena si intretinere in conditii optime a spatiului de cazare a animalelor, precum si de

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Observator de Calarasi ]

Asociatia Elevilor din Calarasi a reusit sa atraga cat mai multi liceeni la conferinta "Viitorul Tau, Alegerea Ta!"

Miercuri, 18 Aprilie 2018, ora 11:18

Asociatia Elevilor din Calarasi a reusit sa atraga cat mai multi liceeni la conferinta "Viitorul Tau, Alegerea Ta!"Sambata, 14 aprilie, sala de sedinte a Consiliului Local Calarasi a fost neincapatoare pentru cei peste o suta de tineri care au raspuns afirmativ invitatiei Asociatiei Elevilor din Calarasi (AECL), la conferinta "Viitorul Tau, Alegerea Ta!". Evenimentul pregatit de reprezentantii elevilor calaraseni a avut ca tema de dezbatere consilierea si orientarea in cariera, i-a motivat si antrenat pe tinerii participanti, care timp de patru ore i-au ascultat si interactionat cu cei care au venit sa le

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Observator de Calarasi ]

1,13 miliarde de euro, contractate prin PNDR 2020, pentru proiecte de modernizare a infrastructurii din mediul rural

Miercuri, 18 Aprilie 2018, ora 11:14

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a primit pana in prezent 1.921 de solicitari de finantare pentru proiecte de modernizare si realizare in mediul rural a infrastructurii rutiere, educationale si sociale, precum si de apa si apa uzata, in valoare de 1,9 miliarde de euro.

AFIR a incheiat cu autoritatile publice locale 1.352 de contracte de finantare pentru investitii in valoare de

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Observator de Calarasi ]

CARP Calarasi i-a sarbatorit pe membrii octogenari si nonagenari

Miercuri, 18 Aprilie 2018, ora 11:12

CARP Calarasi i-a sarbatorit pe membrii octogenari si nonagenariCasa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Calarasi reuseste de fiecare data sa-si bucure membrii, indiferent de varsta acestora.

Printre activitatile deosebite pe care CARP le desfasoara pentru pensionari se numara si sarbatorirea membrilor ce au implinit venerabilele varste de 80 si 90 de ani. In acest sens, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Calarasi organizeaza in fiecare an cate un eveniment, in care ii sarbatoreste pe octogenari si nonagenari spre bucuria acestora. Anul acesta,

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Observator de Calarasi ]

Festivalul "Flori de Mai" va avea loc in perioada 23 - 27 mai, la Calarasi

Miercuri, 18 Aprilie 2018, ora 10:47

Festivalul "Flori de Mai" va avea loc in perioada 23 - 27 mai, la CalarasiFestivalul - Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare "Flori de Mai", editia a XXX-a, se va desfasurat in perioada 23 - 27 mai 2018, la Calarasi. Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Judetean Calarasi si Centrul Judetean de Cultura si Creatie (CJCC).

Ajuns la cea de-a XXX-a aniversare, Festivalul - Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti "Flori de Mai", festival cu traditie in peisajul musical national, continua sa promoveze prin intermediul concurentilor,

Life Show / stiri Life Show6 vizite[ Observator de Calarasi ]

A inceput Salonul de Primavara la Muzeul Dunarii de Jos

Miercuri, 18 Aprilie 2018, ora 10:45

A inceput Salonul de Primavara la Muzeul Dunarii de JosMuzeul Dunarii de Jos din Calarasi a gazduit sambata, 14 aprilie, deschiderea Salonului de Primavara. Evenimentul s-a desfasurat la sediul muzeului din strada Progresul, nr. 4. La deschidere au fost prezenti artisti plastici din Calarasi, Lehliu, Slobozia si Bucuresti cu o serie de lucrari, reprezentand ultimele compozitii, iesite de sub incidenta sevaletului.

Potrivit criticului de arta Ana Amelia Dinca, de la chipul uman pana la peisaje si naturi statice, tratate in diverse maniere, accentul

Life Show / stiri Life Show3 vizite[ Observator de Calarasi ]

Lectie de acuarela la Muzeul Municipal Calarasi, pe 21 aprilie

Miercuri, 18 Aprilie 2018, ora 10:44

Lectie de acuarela la Muzeul Municipal Calarasi, pe 21 aprilieIubitorii de pictura sunt asteptati sambata, 21 aprilie, incepand cu ora 11:00, la Muzeul Municipal Calarasi, pentru a participa la o lectie de acuarela sustinuta de Mircea Corcodel.

De formatie arhitect, Mircea Corcodel s-a decis sa acorde o parte a timpului sau studiului acuarelei, in ultimii ani participand la numeroase expozitii.

"La inchiderea expozitei de la Muzeul

Life Show / stiri Life Show3 vizite[ Observator de Calarasi ]

Al doilea seminar din cadrul Caravanei de promovare a liniilor de finantare deschise pe POR 2014 - 2020, desfasurat la Calarasi

Miercuri, 18 Aprilie 2018, ora 09:32

Al doilea seminar din cadrul Caravanei de promovare a liniilor de finantare deschise pe POR 2014 - 2020, desfasurat la CalarasiIn data de 16 aprilie 2018, Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) Sud Muntenia a organizat cel de-al doilea seminar de informare din cadrul Caravanei de promovare a liniilor de finantare deschise prin Programul Operational Regional (POR) 2014 - 2020, pentru autoritatile publice locale. Evenimentul s-a desfasurat la sediul ADR Sud Muntenia si a fost destinat reprezentantilor institutiilor publice din judetele Calarasi si Ialomita. Cu aceasta ocazie, au fost prezentate si analizate criteriile

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Observator de Calarasi ]

Recomandari ale politistilor calaraseni pentru biciclisti

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 10:31

Recomandari ale politistilor calaraseni pentru biciclistiAvand in vedere ca vremea s-a incalzit, iubitorii miscarii pe doua roti au inceput sa isi scoata bicicletele de la "hibernare". Pentru un trafic in conditii civilizate si de siguranta, biciclistii trebuie sa respecte regulile de circulatie si sa se echipeze corespunzator.

Politistii din cadrul Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Calarasi recomanda tuturor celor carora le place sa mearga cu bicicleta urmatoarele: pentru a putea conduce o bicicleta pe drumurile publice, trebuie sa ai varsta

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Observator de Calarasi ]

Teatrul "Odeon" aduce la Calarasi spectacolul "Un tramvai numit Dorinta"

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 10:30

Teatrul "Odeon" aduce la Calarasi spectacolul "Un tramvai numit Dorinta"Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi si Teatrul "Odeon" va invita la piesa "Un tramvai numit Dorinta" de Tenesse Williams, traducerea Antoneta Ralian.

Regia ii apartine lui Dinu Cernescu, scenografia lui Constantin Ciubotariu, iar muzica lui George Marcu.

Din distributie fac parte

Life Show / stiri Life Show14 vizite[ Observator de Calarasi ]

Antrenorul Dunarii Calarasi, Adrian Petrea, despre play-off: "Ne propunem sa eliminam Turda"

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 10:30

Antrenorul Dunarii Calarasi, Adrian Petrea, despre play-off: "Ne propunem sa eliminam Turda"Tehnicianul echipei AHC Dunarea Calarasi, Adrian Petrea, a sustinut, la finele saptamanii trecute, o conferinta de presa in cadrul careia a vorbit despre sezonul regulat care s-a incheiat, dar si despre play-off-ul care a inceput pe 15 aprilie.

Adrian Petrea a declarat ca rezultatul meciului dintre AHC Dunarea si CSM Bucuresti nu a afectat formatia calaraseana din punct de vedere al clasamentului, scor 31 - 24 pentru CSM. Aceasta partida a fost una de pregatire pentru play-off.

Petrea se

Sport / stiri Sport16 vizite[ Observator de Calarasi ]

Finantare europeana pentru reducerea emisiilor de echivalent CO2, generate de transportul rutier

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 09:50

Finantare europeana pentru reducerea emisiilor de echivalent CO2, generate de transportul rutierIn perioada 2014 - 2020 - actualul exercitiu financiar al Uniunii Europene, Romania beneficiaza de fonduri cu destinatii precise, una dintre acestea fiind aceea care finanteaza proiecte care dovedesc ca au un impact pozitiv direct asupra reducerii emisiilor de echivalent CO2, generate de transportul rutier motorizat de la nivelul municipiilor resedinta de judet. Punctul de plecare in identificarea acestor proiecte se regaseste in analiza si in masurile propuse in Planurile de Mobilitate Urbana

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Observator de Calarasi ]

Graficul de lucrari la bazinul de inot, decalat cu doua saptamani

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 09:49

Graficul de lucrari la bazinul de inot, decalat cu doua saptamaniLucrarile la bazinul de inot avanseaza. Potrivit proiectantului, graficul de lucrari a fost decalat cu doar doua saptamani din cauza conditiilor meteorologice din ultimele luni. Initial, constructorul a indicat ca termen de finalizare a lucrarilor luna decembrie a acestui an. Pana atunci, in paralel, Primaria Municipiului Calarasi lucreaza la racordarea utilitatilor, amenajarea unei parcari exterioare si a unui teren multifunctional de sport.

Bazinul de inot se construieste in incinta bazei

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Observator de Calarasi ]

Festivalul International de Poezie "Zilele Nichita Stanescu" si-a desemnat castigatorii

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 10:29

Festivalul International de Poezie "Zilele Nichita Stanescu" si-a desemnat castigatoriiIn perioada 22 martie - 15 aprilie, muncipiul Calarasi a fost gazda Festivalului International de Poezie "Zilele Nichita Stanescu", editia a XII-a. Evenimentul a facut parte din calendarul activitatilor dedicate sarbatoririi Centenarului Marii Uniri. Acest festival s-a desfasurat la initiativa Primariei Municipiului Calarasi, in parteneriat cu Asociatia Culturala Apollon Romania si Muzeul Municipal Calarasi.

Festivalul a fost structurat in doua etape. Prima etapa s-a desfasurat in data de 22

Life Show / stiri Life Show4 vizite[ Observator de Calarasi ]

Echipa AHC Dunarea Calarasi a fost invinsa de CSM Bucuresti

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 10:26

Echipa AHC Dunarea Calarasi a fost invinsa de CSM Bucurestifoto: George Ionescu
AHC Dunarea Calarasi a pierdut partida cu CSM Bucuresti. Formatia lui Adrian Petrea a fost invinsa cu scorul de 24 - 31.

Meciul s-a desfasurat in Sala Polivalenta "Ion C. Neagu" din Calarasi. Pentru echipa calaraseana au marcat: Josip Peric (sase goluri), Irakli Chikovani (cinci goluri), Florin Dospinescu (patru goluri), Alex Tarata (trei goluri), Vuk Lazovic (trei goluri), Andrei Grasu (un gol), Pavel Gurkovsky (un gol), Alex Starchenko (un gol).

Dunarea Calarasi a

Sport / stiri Sport9 vizite[ Observator de Calarasi ]

Eduard Grama este noul presedinte al Adunarii Generale a Actionarilor a SC Ecoaqua Calarasi

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 09:48

Eduard Grama este noul presedinte al Adunarii Generale a Actionarilor a SC Ecoaqua CalarasiMiercuri, 11 aprilie a.c., Eduard Grama, directorul executiv al Directiei de Dezvoltare Regionala si Relatii Externe din cadrul Consiliului Judetean Calarasi, a fost ales presedinte al Adunarii Generale a Actionarilor a SC Ecoaqua Calarasi.

"Prezenta lui Eduard Grama in aceasta structura inseamna o evidenta pe care Consiliul Judetean Calarasi doreste sa o aiba asupra raportului pret - calitate in ceea ce

Actualitate / stiri Actualitate44 vizite[ Observator de Calarasi ]

A fost publicat Ghidul specific pentru finantarea ambulatoriilor, prin POR 2014 - 2020

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 09:47

A fost publicat Ghidul specific pentru finantarea ambulatoriilor, prin POR 2014 - 2020Saptamana trecuta, a fost aprobata versiunea finala a Ghidului solicitantului pentru Prioritatea de investitii 8.1 "Investitii in infrastructurile sanitare si sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel national, regional si local, reducand inegalitatile in ceea ce priveste starea de sanatate si promovand incluziunea sociala prin imbunatatirea accesului la serviciile sociale, culturale si de recreere, precum si trecerea de la serviciile institutionale la serviciile prestate de comunitati",

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Observator de Calarasi ]

Contre politice PSD - PNL pe tema imprumutului bancar necesar pentru repararea strazilor

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 09:47

Contre politice PSD - PNL pe tema imprumutului bancar necesar pentru repararea strazilorIn sedinta Consiliului Local Calarasi de la finele lunii martie, a fost aprobat proiectul privind contractarea unei finantari rambursabile interne in valoare de 42.000.000 de lei, pe o perioada de 15 ani, din care trei ani perioada de tragere si 12 ani perioada de rambursare.

Pe perioada derularii imprumutului bancar, ori de cate ori este nevoie, obiectivele de investitii pot suporta modificari de sume (in functie de indicatorii tehnico-economici ce vor reiesi in urma proiectarii) sau chiar

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Observator de Calarasi ]

Asociatia Elevilor din Calarasi va lansa proiectul "Alegerea ta, viitorul tau"

Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 11:21

Cum orientarea in cariera lipseste cu desavarsire din invatamantul local, reprezentantii elevilor vin in sprijinul colegilor cu un eveniment care anunta succes garantat. Astfel, Asociatia Elevilor din Calarasi (AECL), organizatia care reprezinta drepturile si interesele elevilor la nivel judetean, anunta un nou proiect, de aceasta data in sfera consilierei profesionale si a orientarii in cariera, denumit "Alegerea ta, viitorul tau!".

Evenimentul de lansare a proiectului "Alegerea ta, viitorul

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Observator de Calarasi ]

Rosiile romanesti si verdeturile de sezon, sigure pentru consum

Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 11:17

MADR, prin Autoritatea Nationala Fitosanitara, efectueaza permanent controale in piete, supermarket-uri si la producatori, in vederea prelevarii de probe din legume precum ceapa verde si salata. Primele rosii romanesti din acest an, din cadrul Programului de sprijin pentru tomate, au fost, de asemenea, analizate, in scopul determinarii reziduurilor de pesticide.

Pentru 125 de probe prelevate si transmise pentru analize, au fost eliberate buletine pentru 86 de probe, acestea fiind lipsite de

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Observator de Calarasi ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Doua foste spitale, vandute la licitatie. Consiliul Judetean cere aproape un milion de lei pe cladirile in ruina
Doua foste spitale din judetul Calarasi sunt scoase la licitatie de Consiliul Judetean, dupa ce ani ...
Cardurile de sanatate care expira in 2018, inlocuite. Ce trebuie sa faca asiguratii
Aproximativ 730.000 de carduri de sanatate din peste 14 milioane vor expira in acest an si vor fi ...
Graficul de lucrari la bazinul de inot, decalat cu doua saptamani
Lucrarile la bazinul de inot avanseaza. Potrivit proiectantului, graficul de lucrari a fost decalat ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor