Rezultatele 61 - 90 din 1000 (0.369 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Programele "Rabla Clasic" si "Rabla Plus" au fost aprobate

Miercuri, 03 Mai 2017, ora 11:01

Programele "Rabla Clasic" si "Rabla Plus" au fost aprobateWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Programele "Rabla Clasic" si "Rabla Plus" au fost aprobate de catre ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Dupa publicarea acestora in Monitorul Oficial, se va trece la selectarea producatorilor si comerciantilor care vor face parte din program.

Conform procedurii, in a doua zi dupa publicare, va fi emisa Decizia Presedintelui Administratia Fondului pentru Mediu (AFM), prin care se va da startul primei etape a programelor:

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Observator de Calarasi ]

Daniel Stefan Dragulin, ales presedinte al Organizatiei Judetene a PNL Calarasi

Marti, 02 Mai 2017, ora 17:04

Daniel Stefan Dragulin, ales presedinte al Organizatiei Judetene a PNL CalarasiWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Joi seara a avut loc in sala "Barbu Stirbei" a Centrului de Cultura si Creatie sedinta Comitetului de Coordonare Judetean a Partidului National Liberal (PNL) Calarasi. In cadrul evenimentului au fost alesi membrii Biroului Politic Judetean (BPJ) si presedintele Organizatiei Judetene a PNL Calarasi. In sala au fost prezenti 551 de membri ai Partidului National Liberal, sedinta fiind declarata statutara.

Primarul municipiului

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Observator de Calarasi ]

Un tanar de 25 de ani a murit intr-un accident de motocicleta, in comuna Ciocanesti

Marti, 02 Mai 2017, ora 14:03

Un tanar de 25 de ani a murit intr-un accident de motocicleta, in comuna CiocanestiWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Un tanar de 25 de ani, Nicusor Alexandru Rogoz, si-a pierdut viata in ziua de 1 mai, intr-un accident de motocicleta in comuna Ciocanesti. Potrivit politistilor calaraseni, in timp ce conducea un motociclu, pe raza comunei Ciocanesti, pe fondul vitezei excesive, intr-o curba deosebit de periculoasa, tanarul ar fi pierdut controlul motociclului, a parasit partea carosabila, iesind in decor, unde a intrat in impact cu un gard si un

Actualitate / stiri Actualitate95 vizite[ Observator de Calarasi ]

Aparatul RMN din Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi a fost pus in functiune

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 17:02

Aparatul RMN din Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi a fost pus in functiuneWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Aparatul RMN din Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Pompei Samarian" Calarasi a devenit functional. Pentru a putea beneficia de o investigatie imagistica gratuita, pacientii trebuie sa aiba trimiterea de la medicul specialist si cardul de asigurat.

Dr. Mihaela Vintila a declarat: "Este un echipament foarte nou, foarte modern. Este ultima generatie de aparatura pentru imagistica radiomagnetica. Este mult mai performant decat ma

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Observator de Calarasi ]

Inspectorii ITM Calarasi au sanctionat 16 angajatori

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 11:02

Inspectorii ITM Calarasi au sanctionat 16 angajatoriWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) din judetul Calarasi a efectuat, in perioada 17 - 21 aprilie, controale in urmatoarele domenii de activitate: agricultura, comert, administratie publica si invatamant.

Potrivit unui comunicat de presa al ITM Calarasi, inspectorii din cadrul Compartimentului Relatii de Munca au verificat sapte angajatori, din care sase au fost sanctionati pentru munca fara forme legale. In

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Observator de Calarasi ]

Firmele primesc mai multi bani de la stat daca angajeaza absolventi

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 11:02

Firmele primesc mai multi bani de la stat daca angajeaza absolventiWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Angajatorii care incadreaza in munca, pe durata nedeterminata, absolventi ai unor institutii de invatamant primesc lunar, pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare absolvent incadrat, o suma in cuantum de 900 de lei.

Agentii economici care incadreaza in munca, pe durata nedeterminata, absolventi din randul persoanelor cu handicap primesc lunar, pentru fiecare absolvent, o suma in cuantum de 900 de lei, pe o perioada de 18 luni.

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Observator de Calarasi ]

IPJ Calarasi recruteaza candidati pentru institutiile de invatamant ale MAI

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 11:02

IPJ Calarasi recruteaza candidati pentru institutiile de invatamant ale MAIWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Calarasi, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfasoara in perioada 18 aprilie - 21 iulie 2017, activitatea de recrutare si selectie a candidatilor pentru admiterea in institutiile de invatamant care realizeaza formarea initiala a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Cifrele de scolarizare aprobate pentru sesiunea 2017 sunt: 555 de locuri la Academia de

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Observator de Calarasi ]

Astazi se va lansa volumul "Cartea de aur a eroilor, a veteranilor si a operelor comemorative de razboi din Municipiul Calarasi"

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 11:00

Astazi se va lansa volumul "Cartea de aur a eroilor, a veteranilor si a operelor comemorative de razboi din Municipiul Calarasi"Want create site? With Free visual composer you can do it easy.Astazi, 28 aprilie, incepand cu ora 11:00, la Muzeul Municipal Calarasi, va avea loc lansarea volumului "Cartea de aur a eroilor, a veteranilor si a operelor comemorative de razboi din Municipiul Calarasi", autor fiind binecunoscutul istoric Nicolae Esiripan.

Despre carte, generalul maior (r) prof. univ. dr. Visarion Neagoe, presedintele Asociatiei Nationale Cultul Eroilor "Regina Maria", scrie in prefata: "Salutam aceasta frumoasa

Life Show / stiri Life Show7 vizite[ Observator de Calarasi ]

Curtea de Apel Bucuresti a anulat Ordinul de declasificare a Spitalului Judetean

Joi, 27 Aprilie 2017, ora 14:02

Curtea de Apel Bucuresti a anulat Ordinul de declasificare a Spitalului JudeteanWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Curtea de Apel Bucuresti a anulat Ordinul Ministrului Sanatatii de declasificare a Spitalului Judetean de Urgenta "Dr. Pompei Samarian" Calarasi. Instanta s-a pronuntat in data de 26 aprilie a.c. anuland ordinul de declasificare dat de fostul ministru al Sanatatii, Vlad Vasile Voiculescu, si obliga ministrul Sanatatii sa emita un nou ordin.

In urma cu mai bine de un an, Ministerul Sanatatii a declasificat Spitalul Judetean de

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Observator de Calarasi ]

Mihail Dumitrescu, decanul de varsta al ziaristilor: Despre presa de ieri si azi...

Miercuri, 26 Aprilie 2017, ora 17:04

Mihail Dumitrescu, decanul de varsta al ziaristilor: Despre presa de ieri si azi...Want create site? With Free visual composer you can do it easy.Mihail Dumitrescu, nea Misu asa cum este cunoscut de o parte din cetateni, este decanul de varsta al ziaristilor calaraseni, un om care si-a pus semnatura in cariera sa de gazetar in peste 4.000 de articole. Absolvent al Facultatii de Ziaristica, din cadrul Universitatii Parhon, promotia 1953-1958, Mihail Dumitrescu a scris in 10-11 ziare cunoscute din tara noastra, dar si in publicatii din Calarasi. Ajuns la varsta de 85 de ani,

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Observator de Calarasi ]

Locuitorii din Spantov pot recicla deseurile electrice din gospodarie

Miercuri, 26 Aprilie 2017, ora 17:04

Locuitorii din Spantov pot recicla deseurile electrice din gospodarieWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Deseurile electrice reprezinta 5 - 6% din totalul deseurilor unei comunitati. Asa cum gunoiul menajer nu este pastrat in casa, nici echipamentele electrice vechi sau stricate nu trebuie depozitate in gospodarie ori aruncate la intamplare. Ele trebuie colectate si reciclate corect din ratiuni ce tin de protectia mediului inconjurator, de riscul pe care il prezinta potentialul lor toxic, precum si de protejarea resurselor naturale ale

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Observator de Calarasi ]

Elevii din scolile calarasene trebuie sa intensifice pregatirile pentru concursul "Sanitarii Priceputi"

Miercuri, 26 Aprilie 2017, ora 17:02

Elevii din scolile calarasene trebuie sa intensifice pregatirile pentru concursul "Sanitarii Priceputi"Want create site? With Free visual composer you can do it easy."Sanitarii Priceputi" este singura competitie pentru sanatate si prim ajutor care se desfasoara in unitatile de invatamant din Romania. Este un concurs cu o traditie de 47 de ani, care se desfasoara si in scolile calarasene. Competitia "Sanitarii priceputi" este organizata de Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, impreuna cu Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii si Ministerul Administratiei si Internelor.

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Observator de Calarasi ]

Trei tineri din Oltenita, banuiti de trafic de droguri, arestati

Miercuri, 26 Aprilie 2017, ora 11:03

Trei tineri din Oltenita, banuiti de trafic de droguri, arestatiWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Trei tineri din municipiul Oltenita, judetul Calarasi, suspectati de trafic de droguri, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Unul dintre ei a fost surprins in flagrant delict de politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii D.I.I.C.O.T. din Calarasi.

La data de 21 aprilie 2017, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate din Calarasi, sub coordonarea procurorilor Directiei de

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Observator de Calarasi ]

Postul de manager al Spitalului Judetean de Urgente Calarasi, scos la concurs

Marti, 25 Aprilie 2017, ora 17:02

Postul de manager al Spitalului Judetean de Urgente Calarasi, scos la concursWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean de Urgenta "Dr. Pompei Samarian" Calarasi organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de manager spital persoana fizica. Concursul va avea loc la sediul Spitalului Judetean de Urgenta "Dr. Pompei Samarian" Calarasi, din Calarasi, in perioada 31 mai 2017 - 15 iunie 2017, desfasurandu-se in doua etape: Etapa de verificare a indeplinirii de catre candidati a conditiilor stabilite in

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Observator de Calarasi ]

Tudorache Neluta Marinica a castigat la Inalta Curte de Casatie si Justitie suspendarea executarii incheierii in ceea ce priveste masura de suspendare din functia de judecator

Marti, 25 Aprilie 2017, ora 14:03

Tudorache Neluta Marinica a castigat la Inalta Curte de Casatie si Justitie suspendarea executarii incheierii in ceea ce priveste masura de suspendare din functia de judecatorWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Pe site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost postata in data de 24 aprilie a.c., solutia magistratilor in dosarul de suspendarea din functie a doamnei Tudorache Neluta Marinica, judecator in cadrul Tribunalului Calarasi. Solutia judecatorilor este: "Admite cererea formulata de recurenta Tudorache Neluta Marinica impotriva incheierii din 28 martie 2017, pronuntata de Consiliul Superior al Magistraturii - Sectia pentru

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Observator de Calarasi ]

Comercializarea pasarilor in targurile de animale vii este interzisa

Marti, 25 Aprilie 2017, ora 14:03

Comercializarea pasarilor in targurile de animale vii este interzisaWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Avand in vedere situatia epidemiologica interna si internationala in stele membre ale Uniunii Europene sub aspectul evolutiei gripei aviare, Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Calarasi face apel catre populatie de a respecta masurile necesare pentru a impiedica raspandirea virusului. Astfel, DSVSA Calarasi interzice comercializarea de pasari in targurile vii de animale.

Directia Sanitara Veterinara

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Observator de Calarasi ]

Noi performante pentru boxul calarasean

Marti, 25 Aprilie 2017, ora 11:04

Noi performante pentru boxul calaraseanWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Boxul calarasean a obtinut rezultate noi. Pugilistii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Calarasi au participat, saptamana trecuta, la mai multe competitii, de unde s-au intors acasa cu medalii de aur si argint.

Astfel, recent, la Piatra Neamt s-a desfasurat Cupa Romaniei de Tineret, unde CSM Calarasi a participat cu urmatorii sportivi: Antonio Visan (categoria 52 de kilograme), Jean Cristea (categoria 56 de kilograme), Mark Visan

Sport / stiri Sport3 vizite[ Observator de Calarasi ]

Psihologia/psihoterapia copilului -Atasamentul -

Marti, 25 Aprilie 2017, ora 11:02

Psihologia/psihoterapia copilului -Atasamentul -Want create site? With Free visual composer you can do it easy.Asa cum am promis, acest articol se va referi cu predilectie la problematica atasamentului, a carei baze se pun in perioada micii copilarii (la nivel nonverbal si verbal) si care are o importanta majora asupra dezvoltarii ulterioare a persoanei, atat la nivel individual cat si la nivel interpersonal.

De ce dezbatem astazi atasamentul si despre ce atasament vorbim?

Teoria atasamentului in psihologie si in psihoterapie, asa cum a

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Observator de Calarasi ]

Copaci smulsi din radacina si acoperisuri si semne de circulatie spulberate de furtuna

Marti, 25 Aprilie 2017, ora 11:02

Copaci smulsi din radacina si acoperisuri si semne de circulatie spulberate de furtunaWant create site? With Free visual composer you can do it easy.O puternica furtuna a lovit duminica dupa-amiaza municipiul Calarasi. Desi nu a durat foarte mult, vantul puternic a reusit sa produca pagube insemnate. Mai multi copaci au cazut peste masini si peste cablurile electrice, iar cateva acoperisuri au fost spulberate de vant. In doar cateva minute, temperatura a scazut de la 19 la 5 grade Celsius.

Duminica, 23 aprilie a.c., in jurul orei 17:00, pompierii din cadrul Inspectoratului

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Observator de Calarasi ]

Mai multi pensionari au vizitat Consiliul Judetean si institutiile subordonate acestuia

Marti, 25 Aprilie 2017, ora 11:01

Mai multi pensionari au vizitat Consiliul Judetean si institutiile subordonate acestuiaWant create site? With Free visual composer you can do it easy.La finele saptamanii trecute, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, a primit vizita a 30 de pensionari. Actiunea a avut ca punct de plecare o mai veche intalnire intre seful executivului din Consiliul Judetean si varstnicii din zona Big. "Acestia si-au manifestat atunci dorinta de a afla cu ce se ocupa institutia noastra si cum ii poate sprijini in momentele dificile", se arata intr-o postare a Consiliului

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Observator de Calarasi ]

Pe 11 iunie, alegeri locale partiale in Lehliu Gara si Unirea

Luni, 24 Aprilie 2017, ora 14:04

Pe 11 iunie, alegeri locale partiale in Lehliu Gara si UnireaWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Guvernul a stabilit in data de 11 iunie 2017 organizarea scrutinului local partial pentru alegerea primarului in 49 de localitati in care aceasta functie a ramas vacanta ca urmare a demisiilor unor titulari, situatiilor de incompatibilitate, invalidarii mandatelor, decesului sau aplicarii unei pedepse privative de libertate.

Alegerile partiale vor fi organizate in cinci municipii: Moinesti, judetul Bacau, Craiova, judetul Dolj,

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Observator de Calarasi ]

Au fost repartizate locuintele sociale

Luni, 24 Aprilie 2017, ora 14:02

Au fost repartizate locuintele socialeWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Reprezentantii Primariei Municipiului Calarasi si cei ai Serviciului Public Centrale Termice si Administrare Fond Locativ (SPCTAFL) au oferit vineri, 21 aprilie, cheile noilor chiriasi de la blocul de locuinte sociale G17. Luna trecuta, consilierii locali au aprobat lista cu repartizarea locuintelor sociale de la imobilul G17. Din lista de prioritati cuprinzand solicitantii indreptatiti sa primeasca in anul urmator o locuinta

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ Observator de Calarasi ]

ITM Calarasi marcheaza Ziua Internationala a Muncii

Luni, 24 Aprilie 2017, ora 11:01

ITM Calarasi marcheaza Ziua Internationala a MunciiWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Inspectoratul Teritorial al Muncii (ITM) din judetul Calarasi sarbatoreste si in acest an Ziua Internationala pentru Securitate si Sanatate in Munca. In fiecare an, Organizatia Internationala a Muncii (OIM) lanseaza cate o tema pentru a sarbatori pe 28 aprilie Ziua Internationala pentru Securitate si Sanatate in Munca. Tema pentru anul 2017 este "Optimizati colectarea si utilizarea datelor de SSM".

Anul acesta, campania OIM se

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Observator de Calarasi ]

Termenul pana la care pot fi platite retroactiv contributiile de asigurari sociale, prelungit

Luni, 24 Aprilie 2017, ora 11:01

Termenul pana la care pot fi platite retroactiv contributiile de asigurari sociale, prelungitWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Persoanele care n-au ajuns inca la varsta de pensionare vor putea sa isi plateasca retroactiv contributia de asigurari sociale pentru perioadele de timp in care nu au avut calitatea de asigurat in sistemul public de pensii sau intr-un sistem de asigurari sociale neintegrat acestuia pana la 31 decembrie 2017.

Guvernul a prelungit, printr-o Ordonanta de Urgenta adoptata in sedinta de joi, 20 aprilie, termenul pana la care se poate

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Observator de Calarasi ]

Muzeul Municipal Calarasi a lansat proiectul artistic "Reactual"

Luni, 24 Aprilie 2017, ora 11:00

Muzeul Municipal Calarasi a lansat proiectul artistic "Reactual"Want create site? With Free visual composer you can do it easy."Reactual" este numele unui proiect artistic ce a luat nastere in Calarasi, in 2017. Existenta acestuia s-a facut cunoscuta in cadrul unei expozitii organizate weekendul trecut cu sprijinul Muzeului Municipal Calarasi. Scopul proiectului este atat crearea si dezvoltarea unei noi scene artistice in orasul nostru, cat si simpla reactualizare a ideii generale pe care o au cetatenii despre ce poate fi arta. Dezvoltarea noii comunitati

Life Show / stiri Life Show13 vizite[ Observator de Calarasi ]

Doi tineri banuiti de furt au fost identificati si retinuti de politisti

Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 11:03

Doi tineri banuiti de furt au fost identificati si retinuti de politistiWant create site? With Free visual composer you can do it easy.In data de 13 aprilie 2017, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri dintr-o locuinta situata pe raza comunei Dor Marunt. Cercetarile efectuate cu operativitate de politisti au condus la identificarea a doi tineri, din localitate, banuiti de savarsirea faptei si recuperarea bunurilor care au fost restituite partii vatamate. Marti, 18 aprilie a.c., cei doi au

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Observator de Calarasi ]

Trei paznici calaraseni au fost prinsi dormind in timpul serviciului

Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 11:03

Trei paznici calaraseni au fost prinsi dormind in timpul serviciuluiWant create site? With Free visual composer you can do it easy.In noaptea de 19 spre 20 aprilie 2017, politistii din cadrul Politiei Municipiului Calarasi, Compartimentul Sisteme de Securitate, au organizat, in Calarasi, o actiune pe linia prevenirii furturilor din societati comerciale asigurate pe timpul noptii cu paza de specializate sau paza proprie.

Politistii au controlat sapte societati comerciale,

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Observator de Calarasi ]

Tanar condamnat la aproape doi ani de inchisoare, depus in penitenciar

Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 11:03

Tanar condamnat la aproape doi ani de inchisoare, depus in penitenciarWant create site? With Free visual composer you can do it easy.In data de 19 aprilie 2017, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pe numele unui tanar in varsta de 21 de ani, din Calarasi. Tanarul a fost condamnat la un

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Observator de Calarasi ]

Se fac angajari in Europa, prin reteaua Eures

Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 11:02

Se fac angajari in Europa, prin reteaua EuresWant create site? With Free visual composer you can do it easy.Peste 900 locuri de munca vacante, in Uniunea Europeana, sunt oferite, la aceasta data, lucratorilor calaraseni, prin intermediul retelei Eures Romania.

Ofertele de munca provin din urmatoarele tari: Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Irlanda; Italia, Lituania, Malta, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Republica Ceha, Slovenia, Spania si Suedia.

Oferta posturilor disponibile este urmatoarea: Austria: sudor, mecanic auto,

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Observator de Calarasi ]

Aproximativ 300 de locuri de munca vacante, disponibile in judetul nostru

Joi, 20 Aprilie 2017, ora 11:02

Aproximativ 300 de locuri de munca vacante, disponibile in judetul nostruWant create site? With Free visual composer you can do it easy.La aceasa data, in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) din Calarasi se afla aproximativ 300 de locuri de munca destinate somerilor din judet.

Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al institutiei calarasene, Magdalena Cotelnic, printre posturile disponibile se numara urmatoarele: inspector de specialitate in administratia publica, medic veterinar, bucatar, vanzator, muncitor

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Observator de Calarasi ]


Prima   1   2   3   4   5   6   7   8   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Functia de viceprimar, din nou, incompatibila cu functia de consilier local
Din 5 mai 2017 a intrat in vigoare Legea 87 / 2017 care prevede la art. 87 (1) ca "Functia (...), ...
Alegeri Lehliu-Gara/ Stefania Moga contraataca decizia PSD, prin candidatura independenta
Joi dupa-amiaza, Biroul Permanent Judetean al PSD Calarasi a revenit asupra deciziei de a merge cu ...
Distractie. Matteo si Liviu Guta fac show la sarbatoarea comunei Modelu
Petrecere pe cinste timp, la Zilele comunei Modelu. Artisti renumiti vor face show timp de doua ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor