Activitate preventiva cu tema "Sa prevenim violenta in mediul scolar. Managementul conflictului" la Scoala gimnaziala "Mircea Voda"

Joi, 09 Mai 2013, ora 13:10
255 citiri
Politisti de prevenire a criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi si cei de proximitate au participat ieri, 8 mai, la o a activitate preventiva, desfasurata la Scoala gimnaziala "Mircea Voda" din municipiul Calarasi, cu tema "Sa prevenim violenta in mediul scolar. Managementul conflictului". Pornind de la mottoul "Educatia este un vaccin contra violentei", activitatea la care au participat elevii clasei a VI-a A, cadre didactice si reprezentanti ai Politiei Locale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.