Cea mai frumoasa lectie pentru barbati a Reginei Maria, povestita de Arsenie Papacioc: "Nu ma pofti, ca nu-ti dau nimic in plus fata de nevasta ta!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 31 Iulie 2016, ora 04:00
50 citiri
Unul dintre cei mai importanti duhovnici ai Ortodoxiei, parintele Arsenie Papacioc a lasat in scrierile sale sfaturi importante pentru familie. Intr-una din pilde vorbeste despre femeie si rolul esential al acesteia in familie, despre iubirea si respectul pe care barbatii trebuie sa li-l acorde, pentru a nu ajunge la divort. Tinerii care urmeaza sa se casatoreasca trebuie sa fie convinsi inca de la inceput ca doresc sa faca acest pas, pentru a nu se trezi la scurt timp ca au fost inselati de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.