Constantin Giurea candideaza pentru al saselea mandat: "Am avut intotdeauna grija sa nu-i dezamagesc pe cei care mi-au dat votul"

Vineri, 13 Mai 2016, ora 14:02
316 citiri
Primarul comunei Nicolae Balcescu, Constantin Giurea si-a depus candidatura pentru cel de-al saselea mandat. In momentul in care a preluat primul mandat de primar, a fost nevoit sa porneasca de la zero cu investitile care au dus in prezent la dezvoltarea comunei. "Sunt primar din anul 1996. La vremea respectiva mi-am depus candidatura pentru Primaria Comunei Nicolae Balcescu din functia de director al Agromec Sarulesti. In comuna, pana in anul 1996 nu se realizaze absolut nimic si foarte multi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.