Crezul Anei Aslan, femeia care gasit leacul pentru tinerete fara batranete: "Sa fii vesnic tanar inseamna sa fii optimist, sa ai un ideal pentru care sa lupti"

Sursa: Adevarul
Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 06:05
105 citiri
Nu se moare de batranete, ci de boala" a fost crezul in slujba caruia Ana Aslan si-a pus toata viata si pe care l-a demonstrat prin propria ei experienta de viata. Cel mai celebru medic geriatru roman a inventat primul medicament capabil sa intazie procesul de imbatranire. Pentru inventia sa a fost supranumita "Femeia care a invins batranetea".

A creat Gerovitalul H3, produs biotrofic de origine romaneasca si a infiintat primul institut dedicat luptei contra batranetii si bolilor varstei a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.