Cu ce probleme sexuale se confrunta "tineretul bantuit" acum un secol. "Rusinea face ca organul sexual sa stea in amortire"

Sursa: Adevarul
Joi, 09 Februarie 2017, ora 06:06
93 citiri
Barierele create de morala publica privind educatia sexula a tinerilor au fost inlaturate, in perioada interbelica, de Eraclie Sterian, unul dintre cei mai buni medici ai Romaniei. Sfaturile sale pentru adolescenti, dar si pentru parintii care nu stiau cum sa abordeze problemele in amor, sunt doar amuzante astazi. Autor a numeroase articole, brosuri si volume de popularizare a igienei ori de educatie sexuala, de combatere a bolilor venerice, a tuberculozei si a tifosului, participant la primul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.