Cum a reusit o eleva de la sat sa ia 10 la Evaluarea Nationala fara meditatii: "Am descoperit intr-o culegere de matematica reteta fericirii a lui Euclid"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 26 Iunie 2019, ora 14:35
128 citiri
O comuna intreaga din judetul Calarasi vorbeste despre performanta unei fete de 14 ani. Alina Stefania Vasilief, de la Scoala Gimnaziala nr.1 din Dragalina, a obtinut media 10 la Evaluarea Nationala, fara nicio ora de meditatii in particular. Adolescenta a pornit cu dreptul cand a inceput scoala si in toti anii de studiu nu a avut o nota de 9. Inteligenta si foarte ambitioasa, Alina provine dintr-o familie obisnuita, dar cu principii sanatoase despre carte si invatatura. Copila a inteles ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.