Declaratie politica/Senator Roxana Paturca: "Economia circulara este un concept de dezvoltare sustenabila pentru a diminua cat mai mult risipa"

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 16:35
76 citiri
Declaratia mea politica de astazi se refera la un subiect sensibil si extrem de important pentru tara noastra: Economia Circulara.

Economia circulara este un concept de dezvoltare sustenabila pentru a diminua cat mai mult risipa. Acest lucru este realizabil prin consumul rational de resurse. Odata cu tranzitia la o economie circulara, accentul se muta pe refolosirea, repararea, reconditionarea si reciclarea materialelor si a produselor existente. Ceea ce se considera drept "deseu" se poate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.