"Don Primar" din Baragan, cel mai gospodar edil. Eugen Cialic, omul bun la toate: "Nu inteleg ca oamenii din mahalale sa plateasca luxul de la centru!"

Sursa: Adevarul
Luni, 06 Iunie 2016, ora 12:50
87 citiri
Impecabil pieptanat, elegant, Eugean Cialic, devenit calarasean prin adoptie, era cunoscut de toata lumea buna a Bucurestiului. Era neplisit din ministere, unde mergea personal sa rezolve probleme oraselului de pe malul Borcei ori prin redactii si cafenele.
In anul 1923, dupa terminarea Facultatii de Drept, cand a ales sa profeseze ca avocat in orasul de pe malul Borcei, Cialic a devenit om al locului. Practic, de atunci, timp de 22 de ani, incepe o cariera fulminanta in aproape toate domeniile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.