Dunarea creste alarmant: o jumatate de metru in trei zile la Calarasi. Viitura umfla apele, cota fluviului va atinge 600 de centimetri

Sursa: Adevarul
Luni, 14 Martie 2016, ora 14:37
100 citiri
Autoritatile au luat deja masuri: in localitatile de pe malul Borcei, afluentul fluviului, se fac inspectii permanente la diguri. Pana pe 19 martie, la Calarasi este cod galben, iar hidrologii au avertizat ca vor fi depasite cotele de atentie.
In ultimele 3 zile, Dunarea a crescut la Calarasi cu 40 cm, iar la Oltenita cu 50 cm, cotele fiind pe 13 martie de 548 cm la Calarasi si 598 cm la Oltenita.
"Este foarte mult pentru aceasta perioada, suntem cu ochii in 4, monitorizam permament si speram ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.