EVALUAREA NATIONALA 2015 CALARASI. Limba romana le-a jucat feste: "Pentru mine chiar a fost o supriza basmul, nu ma asteptam!"

Sursa: Adevarul
Luni, 22 Iunie 2015, ora 14:50
73 citiri
"Pentru mine chiar a fost o supriza basmul, nu ma asteptam. Am crezut ca e prea usor si nu-mi pica acest subiect. Nu prea am invatat, sper sa iau un 6, ceva-ceva am scris", spune Sorin Iancu, elev la scoala din comuna Dichiseni. La iesirea de la examen l-a asteptat bunica, pentru ca parintii sai lucreaza in Italia de 5 ani. Batrana, in varsta de 75 de ani, il are in grija pe baiat, alaturi de alti doi frati. "Eu l-am tot stresat sa invete, dar daca nu ma pricep, ce pot sa fac? E important ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.