Filipescu: "Iohannis nu imparte chei de microbuze scolare, nu promite scutiri de la nici un fel de taxa, el vine din spate cu istoria lucrului bine facut."

Vineri, 17 Octombrie 2014, ora 13:10
124 citiri
Presedintele PNL Calarasi si copresedinte al ACL, Raducu Filipescu, a fost prezent, vineri, 17 octombrie, in studioul Radio Voces Campi. Acesta a vorbit, in cadrul emisiunii Fresh Matinal, despre omul politic Klaus Iohannis si despre calitatile pe care acesta le are, desemnandu-l cel mai potrivit pentru sefia statului. "Klaus Iohannis este cu siguranta unul dintre cei mai echilibrati si mai discreti candidati de pe scena politica romaneasca, exemplul sau personal putand deveni cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.