Fundatia "Natura Vie"/Conferinta de final a proiectului "Pas cu pas spre un comportament prietenos cu mediul si o mai buna protectie a acestuia in zona transfrontaliera Calarasi-Silistra"

Miercuri, 05 August 2015, ora 11:55
182 citiri
Fundatia "Natura Vie" Calarasi in parteneriat cu scoala primara "Ivan Vazov" din Silistra a implementat proiectul "Pas cu pas spre un comportament prietenos cu mediul si o mai buna protectie a acestuia in zona transfrontaliera Calarasi-Silistra".

Partenerii au accesat fondurile Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013, Axa prioritara 2 - Mediu "Utilizarea durabila si protejarea resurselor naturale si a mediului si promovarea unui management eficient al riscului in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.