Medicul iordanian care lucreaza de 33 de ani in Romania: "Au fost si momente cand nu gaseai nimic sa cumperi, am trait si Revolutia romana"

Sursa: Adevarul
Luni, 10 Decembrie 2018, ora 13:51
59 citiri
Traieste in Romania de 33 de ani si spune ca i-ar fi greu sa se intoarca acum in tara natala, sa ia totul de la zero. Said Aboayesh, de 54 de ani, este medic specialist obstetrica-ginecologie si a venit la Spitalul din Calarasi in urma cu un an de la Bucuresti, pentru a-si gasi linistea si a-si pune stiinta in slujba oamenilor. Medicul povesteste ca s-a adaptat in Romania, desi la inceput i-a fost foarte greu. In 1985 a venit la Bucuresti cu o bursa de studii din Palestina. Alaturi de cativa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.