Moartea cumplita a soferului omorat de doi autostopisti adolescenti in Calarasi: "A decedat aproape instantaneu, n-a avut nicio sansa de supravietuire"

Sursa: Adevarul
Luni, 12 Martie 2018, ora 13:14
55 citiri
Ancheta in dosarul celor doi adolescenti autostopisti care l-au ucis cu sange rece pe soferul care i-a luat la ocazie si au ranit-o grav pe sotia acestuia, pe 24 noiembrie 2017, e aproape de final. La dosar se mai asteapta doar raportul ADN pentru ca procurorii sa poata trimite cauza in instanta. Anchetatorii spun ca suspectii risca pentru faptele lor intre 15 si 25 de ani de inchisoare, iar fapta a fost comisa cu o cruzime iesita din comun. Victima nu a avut nicio sansa de supravietuire, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.